Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 911k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_2764545

dacu ti je ja jeftinije,al' imas fore do vikenda za pare

plus biraj koje ces zice u kojem stimu,ja castim,i dobijes full setap za dz,dakle mislim da je posteno sa moje strane

ne zajebavam se,ozbiljan sa skroz

edit: e da,vuce,rekose mi da si htio onog hamera da uzimas,jesi i dalje zainteresovan?

Edited by BLAGOJE

comment_2764550

vidjecu da ti ih do nocas zategnem,nije mi kamera tu,al' ono see thru black je varijanta finisa,isto u dobrom stanju,nije se to ni toliko rabilo,samo trebaju nove zice i setap.posto za vikend idem u nk ponuda vazi samo do tada,posle cu da cekam da izvucem svaki dinar jer mi onda nece biti hitno.

comment_2764552

vazi, kad budes mogao baci slike, nije frka .zainteresovan sam,

iskreno ako mi se svidi sta vidim pricacu sa mojima pa ako dodaju nesto para mozda i padne neki deal

mada ne obecavam nista

*cisto da se ogradim*

j objasni mi samo ovu recenicu

nije se to ni toliko rabilo

comment_2765892

Pa to. Video sam da Esquire ima 3-way switch iako ima samo jedan magnet pa nisam bio siguran.

Planiram sto jednostavnije da uradim. Necu ni pickquard da mećem, bukvalno samo bridz, magnet i potovi. Dobro stavicu malo bolji magnet, za jedno 200 evra moze ekstra gitara da se uradi, bolja nego tamo neki skvajeri.

comment_2767516

Ja meko sviram + imam 7-8 gitara, pa ni ne stizem da ih istrulim znojem i bendovanjem. Znam ljude koji su menjal izice na nedeljnoj bazi, jer im je to bio trip, a poznajem i ljude koji ne menjaju dok ne pukne (rekord je bio ortak koji jedno 3 godine nishta nije menjao), tako da svako ima svoje...

comment_2767523

Ја углавном мењам цео сет кад пукне једна, а то је око 2 месеца просечно , барем из евиденције. Осим ако не пукне прерано...

У сваком случају хвала, чисто да видим искуства туђа.