Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 912.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_2799933

Ako zuji na pragu, nema teorije da ne bude zujke u izlazu, pogotovo kada istu pojachash kroz "rig."

Taj "mlechan" ton vidim kao hevi low pass filter, gde ga je sasekao pochevshi, recimo, od 4 kHz (shto je retardirano, ali se juri "mlechno" brateuuuuu), pa mu tako skinuo sve visoke + eto, ublazio zujku zbog toga.

Edited by Vuk

comment_2800340

Vala ne mora, sto da ga ne sredis da ne zuji...

Ja sam pojeo govna s basom, pustio lika sto ga je podesavao da ga previse spusti, al' nisam imao vremena da ga ostavljam da dugacko bude kod njega, jedno vreme bio ok i sad poceo na vise mesta da zuji, posebno kad svinjski udarim po njemu kao sto volim :haha:

comment_2800369

Ja volim da su mi zice sto nize, tako da uvek se cuje manje zujanje na nekoliko pragova, pre svega na low E. Jbg, moraju pragovi prakticno perfektno da se niveliraju a i tada bi se culo ako jace okidas zice, ali kazem kad ga ubodem u pojacalo ne cuje se.

Inace, sto se tice gitarske opreme ja sam zavrsio. Apsolutno me prosao GAS. Trebam jos samo da uzmem po neku jeftiniju pedalu, ali to nije veliki izdatak. Imam trenutno cetiri gitare, ni sam ne znam koji ce mi kad ni jednu posteno ne sviram. Mozda ovu najskuplju i prodam, mada kontam da cu jednog dana kad mi dune sve da rasprodam.

Edited by LoveHateLove

comment_2800374

Jebem ga, novi NAMM je doneo TOLIKO toga novog, prosto m ise plache xD

Ali, da, ni ja nisam skoro investrao u neshto skupo i veliko, archim jednu te istu opremu koju imam vec 6-7 godina i ponekad se zapitam shta ce mi :haha:

comment_2800398

6505 od 20W, novi Randal od 50W, ne znam da li su predstavili Randala koji ce da archi Tordendal iz Meshuge, dopadaju mi se i pedale koje pravi lik koji je stvorio 5150 (dizajn i zvuk koji pravi tightmetal je ZLO, a ja mrzim dist pedale), pun kurac gitara (onih jeftinih, cigan sam, jebiga)... treba mi 5000 evra, ima li ko? :D

comment_2800412

koliko su matore zice?Umeju i one da budu razlog nekada

Turio ih avgusta, nisu kao iz tvog sig-a, ali možda i jeste do njih, planiram i time da se pozabavim u skorije vreme, al' ne mogu baš kao čarape da ih menjam za 4000 dinara xD

comment_2800436

Vala ne mora, sto da ga ne sredis da ne zuji...

Ja sam pojeo govna s basom, pustio lika sto ga je podesavao da ga previse spusti, al' nisam imao vremena da ga ostavljam da dugacko bude kod njega, jedno vreme bio ok i sad poceo na vise mesta da zuji, posebno kad svinjski udarim po njemu kao sto volim :haha:

zuji ti brate zato sto na basu mora da se stopiraju tonovi nemozes da trzas ko vo zato sto dugo traju note

• 2 weeks later...
comment_2803976

Елем, појачало је оправљено од стране неког мајстора.

Проблем је био у томе што је проводник инпут џека губио контакт са штампаном плочом, због тога што је лабав био џек.

Не бих се сетио тога никад....