Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 588.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

a sada evo jedna senzacija bosansnjacki nacionalisticki rep,ja sam umruo dok sam slusao   http://www.youtube.com/watch?v=pTGogeajf58   Idete mi na kurac stidite se Bosne Danas vas sramota sta ce

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Ako nemate sta pametnije da radite samo napred.

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

nastavljamo sa bosanskim repom buraz je napravio pesmu sa denijem kraguljom   http://www.youtube.com/watch?v=gqwws9gtHsM

comment_609896

Ja se trudim da slusam sto vise razlicite muzike ali ne mogu da slusam Hip-Hop mogu da slusam ponesto nase tipa Beogradski Sindikat ali ne mogu da smislim Djusa i ostale Marchelo ima par dobrih pesama i to jeto(mada me nervira njegov glas)

comment_610418

...bwahhahahaha...

...EEEEEEEEEEE KO je ovde rekao da eminem valja??? alo bre ljudi kako mozete da ga stavljate u isti kos sa big pun-om,run dmc-em,wu tang-om??? ALO BRE NE IDE TO TAKO!!!

..neko ovde rece da voli gangsta rap..koji stvarno i vredi...i to je muzika koja nosi poruku..ok nema instrumenata..ne treba ti skolovan glas za tako nesto..ali ti momci i bez toga umeju da prave dovoljno dobru muziku...

..npr nwa,eazy-e,bone thugs `n` harmony,dmx,2pac,big pun,dead prez...od domacih robin hood,witb,luqa...

...btw odrastao sam paralelno uz metal i rap..tako da znam obe grupe i obe podjednako volim icon_smile.gif

comment_610482

pa dead prez ne bih bas svrstao u gangsta rap.Ipak oni su vise okrenuti politickim temama i kritikom "belog sistema"Znaju ponekad da preteraju sa proseracijama o belcima ali mora im se skinuti kapa.Ko je slusao onaj njihov mixtape" turn off the radio" zna o cemu pricam.

comment_612377

To vam je totalna glupost da ne moze da se slusa metal i hip hop. Mozda ne death ili tako neki pravac, ali sta je sa onima koji slusaju KoRn ili limp bizkit?

Wu Tang, DMX, Ice Cube, Busta, NAS, NWA...

DRE, Snoop to ne volim, i Eminema, G Unit

Od domacih slusam: Ajsa naravno, Prti Bee Gee narocito MosKri-ja a Timbe i Wikler me nerviraju, o VIPu, marchelu necu ni da pricham...

BTW R.I.P. Ol' Dirty Bastard...

comment_614225

ja gotivim uzasno korn ,ali nikad nisam rekao da je to metal -

new wave je pravac di se uglavnom repuje sa dz dz gitarama, tako da treba reci da se rap moze slushati uz NU ( mada ja MRZIM one chamuge sa tv-a)

slusham i dimmu borgir, a i malo domacih koje sam nabrojao vec icon_biggrin.gif

i bez obzora shto su beli, imaju vishe respecta od mene nego sve chamooge zajedno

Edited by dRunken_munKy

comment_614241

imam samo dalek i faust i collecting the kid.

uzecu od debelog ostalo!

opasno sam se overloadovao bendovima clouddead ljudi. verujte da je bukvalno sve extra razlicito jedno od drugog i sto je najbolji deo uopste nije lose!

uvek i fair amount of indie rock, samo zavisi koliko ste sposobni da svarite razlicite kolicine elektronike i zivih instrumenata od pesme do pesme (upuceno trve hiphoperima).

poz

comment_615741

cuces vol. 1 , nije nista bolja mjuza ali je za promenu tvrdja. ne smara on sto kenja nego se pogodi da idu dve pesme sa 70% istom temom i nekim dosadnim beatom, kapiram da bi da je to otislo na prvi deo a ovde ugurao nesto bas heavy bilo do jaja.

subtle?

poz

comment_617230

kad se can'tu svidelo... mora biti dobro.

mada, kaze i da mu se clouddead svidja.

nemam prave utiske o subtle, skoro sam nabavio album i prilicno se iznenadio zbog razlike u odnosu na "Ten" koji je pravi monsterwork sto ne ostavlja mesta za disanje. ovo bi bila umnogo opustencija onda.

poz