Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 102.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ima se može se

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

sad sam kupio novi zvucnjaci sad kad grunem somberlejn da terorizujem komsije jebacu im nanu ! HASAN   IDEMO   GO GO GO

• Сале
    Сале

Јесте интересантно ал за тинејџере до 18 год. Не знам стварно ко може да се ложи на књиге о метал бендовима јбт па још на овај бенд који има дискографију од 3 албума (цела дискографија од ТРИ албума,

comment_1698602

Ja trazio ov utemu ko lud neznam kako mi je promakla, inace mrzime da citam , ali citamo sam negde ranije kak osu fanovi ocrnili tesko Reinkaos zbog promene stila , ali ako mene pitate taj album sabija veoma, tu je malo ispod 2-gog albuma ali bolji od prvog.

Sve jedno Jon Nödtveidt je imao tako super ideje steta sto se samoubio, i samim tim ztrpao fenomenalnu grupu :(

Zna li se zasto se ubio?

Inace Mrtvi covece ako za 6 meseci nenadjes gitaristu i vox , evo ja se prijavljujem, sad cu da preslusam ovaj klip sto si ostavio. :D

comment_1698624

Ja sam cuo nesto na foru da je planirao da se ubije, i onda kad je dosao trenutak u fazonu "ja sam svoju misiju na Zemlji izvrsio, idem sada kod mog Gospodara", presudio je sebi. Valjda je kod njega posle samoubistva nadjena knjiga onog Misanthropic Luciferian Order-a

Trebalo bi da je on bio jedan od nekolicine koja je osnovala to 'udruzenje', ne znam bas puno o tome (:

comment_1698637
tu je malo ispod 2-gog albuma ali bolji od prvog.

Blasfemija! :)

Ja sam cuo nesto na foru da je planirao da se ubije, i onda kad je dosao trenutak u fazonu "ja sam svoju misiju na Zemlji izvrsio, idem sada kod mog Gospodara", presudio je sebi. Valjda je kod njega posle samoubistva nadjena knjiga onog Misanthropic Luciferian Order-a

Trebalo bi da je on bio jedan od nekolicine koja je osnovala to 'udruzenje', ne znam bas puno o tome (:

To je otprilike to. I svaka mu čast što je ostao dosledan onome u šta je verovao do kraja. Jedino je bedak što će mediji po pravilu to uvek da svrstaju pod "black metal violence" folder i izjednače recimo Jonov čin sa Deadovim...

comment_1698734

To za bubnjare vise u picku materinu, ja sam se zareko da cu u narednih godinu dana da kupim bubnjeve i da krenem polako, pa kako mi bude...

Btw ganjao sam ja bubnjara za Emperor tribute jedno vreme, i ako slucajno ovo cita neki sto voli i moze Tryma da skida, mogao bih ponovo da skupim ljude na brzinu, pa nek se javi hehehehehehe

comment_1699219
ali citamo sam negde ranije kak osu fanovi ocrnili tesko Reinkaos zbog promene stila , ali ako mene pitate taj album sabija veoma, tu je malo ispod 2-gog albuma ali bolji od prvog.

reinkaos sabija oba ranija dissection albuma

i nisu promenili stil

• 4 months later...
comment_1790695

Ovako piše kod njih na myspaceu:

Discography:

Into Infinite Obscurity '91

The Somberlain '93

Storm of the Light's Bane '95

Where Dead Angels Lie '96

The Past is Alive '98

Live Legacy '03