January 19Jan 19 comment_3106603 Pa uzeli su mlađeg gitaristu, ex Orden Ogan, koji je uneo pomalo živine u rifovanje i zvuk ali to je otprilike to. S druge strane imamo izgleda AI omot, ingeniozne stihove kao '' money for nothing death for free '' (kako se pre niko nije setio ovog zaista) i krindž pljuvanje po Trampu u spotu To bi bilo to, još jedan za brz zaborav. Mada ko zna, možda ih trgne ovaj mladunac, do sad sam ih otpisao više puta i vraćali su se. Report
January 20Jan 20 comment_3106616 Većina Nemaca su pravi liberalni imbecili koji su u smrtnom strahu od zdravog razuma. Jedni od retkih normalnih su braćale iz Heloweena i Gamma Raya i zato ih još više volem. Deris se odselio iz Nemačke jer nije više mogao da podnese debile oko sebe i živi na Tenerifima, bole ga tuki. Report
January 20Jan 20 comment_3106620 Mene je recimo razočarao Piet Sieckl, pravi onaj libtard s klasičnim nemačkim guilt kompleksom. Ali to je svakako nebitno, nećemo se družiti. Report
January 20Jan 20 comment_3106621 Ma to je pitanje koliko stvarno imaju guilt a koliko je to pr taktika. Nije da sam citao intervjue, ali meni ovako uzivo ne deluje da je njima stvarno nesto kao krivo sto kaze Kiki sedi i cori te da vidi da nisi neki lopov. A mozda je i do nas, nismo ni mi cvecke.. Omot je bas ai sranje, vidi se u pozadini kako iz grane rastu krila i sl.. Report
January 20Jan 20 comment_3106643 12 hours ago, HEFEST said: Većina Nemaca su pravi liberalni imbecili koji su u smrtnom strahu od zdravog razuma. Jedni od retkih normalnih su braćale iz Heloweena i Gamma Raya i zato ih još više volem. Deris se odselio iz Nemačke jer nije više mogao da podnese debile oko sebe i živi na Tenerifima, bole ga tuki. Ma dovešće njih ameri sad u red, mojne brineš.. jbg kad rusi nisu uspeli, tu je ujka sem! Report
3 hours ago3 hr comment_3120380 SMPGrave Digger stiže u Beograd sa jubilarnim Tunes Of War s...Nemački heavy/power metal veterani Grave Digger nastupiće 24. aprila u Dorćol Platzu u Beogradu. Edited 3 hours ago3 hr by Crusader87 Report