August 21, 200717 yr comment_1481337 ne bih rekao za i&w produkciju da je ikada bila vrhunska, pre bih kazao prebudžena, uzmimo panterin vulgar koji je iz tog vremena kao poređenje - e to je produkcija
August 21, 200717 yr comment_1481342 Ma, produkcija na "Images & Words" jeste bila odlicna u to vreme. Pantera je nesto sasvim drugo. Da je Theater nabudzio gitare kao Pantera, udavio bi sve klavijature na albumu. Uostalom, ako se ne varam i jedan i drugi album je producirao Terry Date.
August 21, 200717 yr comment_1481373 Meni je produkcija na I & W više nego dobra ... Edited August 21, 200717 yr by ProgressiveR
August 21, 200717 yr comment_1481378 uporedite bubnjeve momci (jes' da se ne zna koji od ta 2 benda više volim, ali zvuk bubnja je da prostite k'o dupe i oko)
August 21, 200717 yr comment_1481381 Ti slusas bubnjeve, ja slusam gitare. Zvuk bubnja na "Images & Words" jeste poprilicno zastareo, sto ipak ne znaci da je los. Samo malo vise vuce na osamdesete. I plus sto je to album na kome je Portnoy odsvirao najjednostavnije sto je mogao.
August 21, 200717 yr comment_1481393 ne znam, i ostali instrumenti se čuju bolje kod teksašana, obožavam i&w, znam ga i u rikverc, ali da je mutan, mutan je
August 21, 200717 yr comment_1481399 Sta znam, meni bas nije mutan, samo mu fali masti, i malo sirine. Neki dan sam ga slusao sa slusalicama, neki delovi kao da mi sviraju u glavi koliko su uski. Panteru nikad nisam slusao tako, to nema poente.
August 21, 200717 yr comment_1481675 I&W je mogao da bude masniji, pogotovo kad se presluša album kao što je TOT. Baš što je neko rekao, dosta je mutna produkcija na I&W, a priča da su se gitare morale smanjiti zarad klavijatura, je po meni, potpuno neosnovana, jer su na Awake albumu gitare mnogo masnije i odlično se čuju paralelno sa klavijaturama.
August 22, 200717 yr comment_1481889 Produkcija je relativna stvar i zavisi od toga koliko hiljada dolara/maraka/eura si platio svoje hi-fi napravo. Tako da, prestanite da serendate, aaaaaalo. Sad kao, vi znate sta je produkcija, na uredjaju od sto marona. Pali bre .
August 22, 200717 yr comment_1481972 Samo jedno pitanje, jel moze neko da mi prokomentarise DVD - "Score" cisto da znam da li da ga downloadujem
August 22, 200717 yr comment_1482102 Jedno je uzasna produkcija a drugo je sta su hteli da postignu. Verujte produkcija se nije bash ultra promenila od 92, a to kako mali djokica zamishlja produkciju je druga stvar. Inace ako vam je za milo i drago bash sam juce slusao motley crew kick start my hart pesma ima sasvim do jaja produkciju jer je postignuto ono shto treba.
August 22, 200717 yr comment_1482123 Sad zaspite dedu provokatora kišom poljubaca... Samo jedno pitanje, jel moze neko da mi prokomentarise DVD - "Score" cisto da znam da li da ga downloadujem Bonus DVD dokumentarac sam pogledao u cugu ali koncerta sam izdržao 15 minuta. Prvo pogledaj set listu pa razmisli. Zvuk je standardno dobar, ali je dosadno do zla boga, a simfonija je tu radi statiranja, ništa posebno. No, što je džaba i bogu je milo. Ako imaš sve ostale DVD-ove, skidaj ovaj, a ako nemaš, skidaj ostale.
August 22, 200717 yr comment_1482127 I ja se slazem sa tim, sve zavisi od muzicara sta zele da postignu oni su u tom trenutku hteli to i gotova prica. I nikada mi nije jasno bilo cemu tolike polemike oko proukcije i sl. zar nije bitnija informacija (muzika), bitno je da je sve cisto i da se cuje i da bude nivelisano da nista drasticno ne odskace, a mislim da smo mi sa ovog foruma najmanje kompetentni da pricamo o tome bez obzira sto vecina nas negde svira hocu da kazem da se zvuk i produkcija studira i to debelo. Sad zaspite dedu provokatora kišom poljubaca... :Da:Bonus DVD dokumentarac sam pogledao u cugu ali koncerta sam izdržao 15 minuta.Prvo pogledaj set listu pa razmisli. Zvuk je standardno dobar, ali je dosadno do zla boga, a simfonija je tu radi statiranja, ništa posebno.No, što je džaba i bogu je milo. Ako imaš sve ostale DVD-ove, skidaj ovaj, a ako nemaš, skidaj ostale.U vezi toga, meni je licno SCORE do jaja baz zato sto su svirali "manje popularnije" stvari + ceo 6 stepen unutrasnje turbulencije + Octavarium pesmu + metropolis na bis sta ces vise. Ko ima sve njihove DVD-je ima i sve pesme odsvirane uzivo (uglavnom).
August 22, 200717 yr comment_1482136 Voleo bi kad bi ovi ameri iz dreama napravili jedan cert gde bi svirali manje slusane poznate stvari, za nasu dusu.
August 22, 200717 yr comment_1482182 šta sam ja bogu zgrešio pa da gledam onaj u2 govno klon 'i walk beside you'? neverovatno koliko su maznuli stvar, a još su baš tu u2 stvar (speak to me) obradili i svirali uživo, ima na once in a livetime videu
August 22, 200717 yr comment_1482206 Voleo bi kad bi ovi ameri iz dreama napravili jedan cert gde bi svirali manje slusane poznate stvari, za nasu dusu. To bi i ja voleo, nikad nisam cuo Anna Lee osim na once in a live time ili Space dye west i Another day, Status seaker... bio bi to lep koncert
August 22, 200717 yr comment_1482448 Ma meni su te produkcije toliko nebitne..isto mi je kad slušam I&W ili ToT npr. Možda zato što nisam muzičar Važnija mi je konstrukcija pesama, a ne kažem da i zvuk nje bitan ali baš toliko da idem u sitničarenje kao ovi gore..
August 22, 200717 yr comment_1482459 Ma meni su te produkcije toliko nebitne.. Vjerovatno zato sto najvise volis black
August 23, 200717 yr comment_1482702 To bi i ja voleo, nikad nisam cuo Anna Lee osim na once in a live time ili Space dye west i Another day, Status seaker... bio bi to lep koncert Ja bas ne bih voleo da cujem Anna Lee, a Space-Dye Vest i Another Day nema sanse da sviraju nikad vise (prvu jer je Kevinova, a drugu jer su jos 1992. izjavili da su je snimali samo sa namerom da se probiju na MTV). Status Seeker bi mogao, ali najvise bih u stvari voleo da cujem Only A Matter Of Time u osvezenoj varijanti, a s obzirom da su u skorije vreme svirali Another Won, ne vidim zasto bi to bilo nemoguce.
August 23, 200717 yr comment_1482708 Pa dobro nisam se ni ja najbolje izrazio. Hteo sam da kažem da mi zvuk ne odgovara na I&W albumu. Mnogo mi je bolji zvuk na Awake albumu jer je više izdefinisan. Na I&W mi je zvuk "ni vamo ni tamo". Što se tiče Score-a, nije loš, s obzirom na to da ima onaj dokumentarac. Ali sigurno nije bolji od Budokana.
August 23, 200717 yr comment_1482713 Sad zaspite dedu provokatora kišom poljubaca... Bonus DVD dokumentarac sam pogledao u cugu ali koncerta sam izdržao 15 minuta. Prvo pogledaj set listu pa razmisli. Zvuk je standardno dobar, ali je dosadno do zla boga, a simfonija je tu radi statiranja, ništa posebno. No, što je džaba i bogu je milo. Ako imaš sve ostale DVD-ove, skidaj ovaj, a ako nemaš, skidaj ostale. Hvala na informacijama
August 23, 200717 yr comment_1482748 Ja bas ne bih voleo da cujem Anna Lee, a Space-Dye Vest i Another Day nema sanse da sviraju nikad vise (prvu jer je Kevinova, a drugu jer su jos 1992. izjavili da su je snimali samo sa namerom da se probiju na MTV). Status Seeker bi mogao, ali najvise bih u stvari voleo da cujem Only A Matter Of Time u osvezenoj varijanti, a s obzirom da su u skorije vreme svirali Another Won, ne vidim zasto bi to bilo nemoguce. Druže svirali su oni Another day imam ja snjimak ali audio, na koncertu u NY samo sto nije dospela na onaj drugi dvd a takodje su svirali i SDV na once in a live time sa Derekom