Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_969120
Nece, dok je Pain of Salvation-a u okolini npr...

Apropo toga, nigde ne nadjoh nista na temu Superior i Vanden Plas. Je li iko cuo ikad ove (nemacke) bendove sa prilicno dugim stazom.

Uzgred, na ovoj (internet) radio stanici mozete slusati iskljucivo prog-rock (svih 40-tak godina istorije). Preporucio bih, a meni ni iz dzepa ni u dzep icon_smile.gif

http://www.deliciousagony.com/

• Replies 7.5k
  • Views 597.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

comment_977927

Ja samo znam da je Dream Theater imao presudan uticaj na moj muzicki ukus, kada sam prvi put cou 6 degrees of inner turbulence, znao sam da je metal moja buducnost, a vi pricajte sta hocete!!! Muzika je ono sto je bitno, a oni su uvek bili dobri u onome sto rade!!!

comment_983131

Tako se neki put zamislim..........da li uopste ja, kao adolescent/seljacina sa Balkana ciji i dalje hodaju okolo u opancima, slusaju Cecu, idolizuju Arkana, nacionalizam i otimacinu, mogu da pojmim kosmopolitski bend in Njujorka, moderne prestonice covecanstva? O nedostatku muzickog akademskog obrazovanja da i ne govorim. Izgleda da takve muke muce samo mene icon_cry.gif .

Edited by Dersu Uzala

comment_983284
Tako se neki put zamislim..........da li uopste ja, kao adolescent/seljacina sa Balkana ciji i dalje hodaju okolo u opancima, slusaju Cecu, idolizuju Arkana, nacionalizam i otimacinu, mogu da pojmim kosmopolitski bend in Njujorka, moderne prestonice covecanstva? O nedostatku muzickog akademskog obrazovanja da i ne govorim. Izgleda da takve muke muce samo mene icon_cry.gif .

E, nisi jedini. Isto sam se pitao u prvom razredu srednje.

Poz

• 2 weeks later...
comment_997419
Dream Theatre su genijalci... Reci ne mogu da se opisu...

Jedino da imaju malo bolji vokal...

Sto? icon_confused.gif

Covek peva pa rastura!

Ipak treba izdrzati po tri sata da se dernjas, pogotovu kad imas pesmu od 20-30 minuta. To ne moze bas svaki vokal.