Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_274342

Da li je neko slusao ovaj stari norveski one-man band?Ja imam samo Det Frysende Nordariket:primitivni,mizantropski,ambijentalni Black Metal u cast Majke Prirode,jedan od najboljih BM albuma koje sam slusao.Inace na ovom albumu je ucestvovao Insahn(Emperor) na vokalima u nekim pesmama.Band nije dobio odgovarajucu paznju jer se ne istice nicim drugim sem muzikom.

• Replies 92
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

MALO TABOVA... :-)   ILDJARN - DER DET SKJULTE LEVER   1.RIF |------------------------------------------------------------ |------------------------------------------------- |------444

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

CAO...

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

comment_274349

Slusao sam ja,taj isti album.To je nesto najprimitivnije sto sam cuo u zivotu.

Ildjarn je inace mizantrop koji je svirao bas u najranijoj postavi Emperora.

Inace,provode dane setajuci prirodom u nadi da nece sresti ljudsko bice.

comment_274355

ja sam slusao samo Forest Poetry i Ildjarn..........Forest Poetry sam cak i imao (pad se menjao).......... nisam fan......... Burzum meets Bathory, tako bi opisao oba dva albuma....... samo sto je na Ildjarn albumu uzasna produkcia...... primitivno do koske,ko da su bas u sobi za probanje snimali, a secam se da je na albumu bilo 28-30 stvari i da je preko 70minuta trajao..... pokusavao sam najmanje 20 puta da ge preslusam celog ali nema sanse.....

comment_274416

Slusao sam ja,taj isti album.To je nesto najprimitivnije sto sam cuo u zivotu.

Ildjarn je inace mizantrop koji je svirao bas u najranijoj postavi Emperora.

Inace,provode dane setajuci prirodom u nadi da nece sresti ljudsko bice.

Da, Ildjarn je u stvari svirao u Thou Shalt Suffer, koji i danas postoji nezavisno od Emperora, ako se ne varam. Sto se tice onoga da se nada da nece sresti nijedno ljudsko bice, tu ga delimicno i razumem. Inace, sajt mu je najjaci. Naslovna strana se sastoji iz slike i dva linka: releases i pictures.

• 2 weeks later...
comment_282111

sto je na Ildjarn albumu uzasna produkcia...... primitivno do koske,ko da su bas u sobi za probanje snimali, a secam se da je na albumu bilo 28-30 stvari i da je  preko 70minuta trajao..... pokusavao sam najmanje 20 puta da ge preslusam celog ali nema sanse.....

A Forest Poetry ima "kao" bolju produkciju.

Na tom albumu se cuje samo neko pucketanje. To je zaista najgore isproducirani album koji sam slusao u zivotu.

Nemam nista protiv lose produkcije u BM-u, ali ono je previse.

• 9 months later...
comment_518064

Ja sam cula samo deo neke pesme na internetu. Hmm... interesting. icon_mrgreen.gif Zna neko gde bi mogla nabaviti album "Forest Poetry"?

• 4 months later...
comment_625657

Jebem li ga...

Inace,ove godine je Illdjarn izdao album Nocturnal Visions koji zvuci ocajno!Soli mi je nesto pustao - stvarno nemam nista protiv sirove produkcije,ali ono je proseravanje!Mislim,slusao sam njegov album iz '94 koji zvuci 100 puta bolje nego album iz 2004. icon_smile.gif Zajebi...

comment_625662

Da, on je bas sirovina, jos kad na albumu ima po 20 pesama tesko je odslusati album u celini iz prve. Imam tri njegova izdanja vec mesecima, i jos uvek nisam preslusao sve. Ali bilo bi zanimljivo cuti kakve su obrade, pogotovu ako ima zanimljivih bendova kao sto je Xasthur. icon_wink.gif

• 1 year later...
comment_1131434

ima link za citav album i jos mnogo albuma drugih ug metal bendova, pa nadji ga, imas vise stranica : klikni OVDE

idi na Audiofile

Inace, sto se tice Iljdjarna, moj drug ga obozava, ja ne nesto preterano. On namerno skrsava zvuk svim raznim sranjima, a ja bas nisam ljubitelj toga.

Edited by Heavy jerk

• 1 month later...