Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 76
  • Views 10.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
comment_944528
preodličan folk/black metal bend...to sa bivšim članovima mi je smeče. gledala sam koncert s novim članovima i odvratni su..čak nisu imali bubnjara pukeface.gif

ja im idem na koncerte kao minimum zadnje tri godine i nijednom nisu bili bez bubnjara

O cemu to pricas zenska glavo???

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
comment_1121746

Upoznao sam Vsegarda, bivsheg basistu i pevacha ovog fenomenalnog benda, poklonio mi je Stary Biliby/Slavenskie Vechera album, a ja sam njemu za uzvrat, uz gostoprimsvo, poklonio svoja dva albuma, koja je voma dobro ocenio... (;

Inache, Ashen Light, ili ranije Pepelny Svet, su mi omiljen bend! Pesni Mertvych/Zov T´my mi je omiljen album dotichnog benda, no u klasi sa njim je i PEsn Velesa! Novi album, Prichashenie Ognem mi se jako svidja, iako sam josh u fazi istrazhivanja pozitivnih, kao i negativnih strana albuma...

Inache, bend koji su ofirmili bivshi chlano Ashen Lighta, Atra Mustum, je takodje odlichan...

Слава!

• 2 weeks later...
comment_1132983

Слава!

Чуо сам се са Алексом, јединим оригиналним чланом Ashen Light-а, па сам га питао да ли планирају неке свирке у скорије време, но добио сам негативан одговор, пошто је, како каже, бенд још на "On Hold"-у!

Ја се искрено надам да ће ускоро доћи и у Србију и да ће овде одржати коју свирку! То би било феноменално!

Слава!

comment_1133023

За сада не, што ми је мало чудно, јер је традиција да сваке године издају албум! Искрено се надам њиховом концерту... Могли би да доведу и Батерфлај Темпл са собом... То би било супер... icon_smile.gif

Edited by Shadowdream

comment_1133885

Батерфлај Темпле je руски паган метал, али га ја не бих сврставао у блек... Они су чисти паган метал! Последња три албума су им феноменална, поготово Время Мары!

Батерфлај Темпл има 3 вокала, мушки скрим, феноменални класични, руски баритонски глас, понегде и женски чист вокал!

Клавијатуре су феноменалне, јако су мелодични и инспиративни; музика јако подиже морал, бар на последњем албуму!

Имам неколико живих снимака овог бенда и одлични су уживо, колико и у студију!

Слава!

• 1 year later...