Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 305
  • Views 35k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• najsmesnije kod black metala su svi ovi luzeri poput ovih i Nergala. svi su u nekom occult cosmic exploration fazonu, kapiraju neka nova prostransva, enlightened beings, a koncepti tipa transgender lj

• Black desire
    Black desire

Ma ne treba Slejeru takav talenat, samo bi nazadovao.

• pa bas nije. folira se da je neki dzetset, voli jogu ali tu otprilike staje. mao je i onaj neki rasisticki IG post o crncima, pa nosio neke edgy black metal against antifa majice, bas je definici

comment_1862129
Glupi ameri koji nisu spojili 2 smislena rifa u celoj karijeri... sada imaju comeback album. Crkavam od smeha.

Oprostaj traze oni sa kompleksom krivice... a deli ga manipulantska MARVA!

Dobro.

Energicnost, brzina, kompaktnost, svirka, atmosfera - sve je tu. Album je odlican, i ocekivao sam da ce biti kvalitetan nakon tolike pauze. Obrnem ga skoro svaki dan, i nikad ga nije dosta.

+1

Sto kaze Uruk, zadrzace se ovo na mp3 playeru. :da:

Edited by bdonkey

comment_1862213

Ne kapiram zasto ljudi imaju problema sa americkim BM-om. Ne kazem samo to zbog Gojkovog komentara iznad, vec pricam uopsteno. Jedan od najcescih argumenata jeste da nemaju tradiciju, kulturu i da je to jedna obicna burger nacija - ali kakve jebene veze to sad ima.

Mislim da je sve to zbog predrasuda, jer ne shvatam kako neko ko voli razbijacki 'old school' black metal, moze lako otpisivati bendove kao Judas Iscariot, Absu, Averse, Inqusiotion, Grand Belial's Key, Von, Profanatica, Havohej, Leviathan itd. itd.

Ne podnosim ameriku, cisto da ne bude da ih nesto branim. A Absu razvaljuje, sad cu taman da ih pustim. Btw Gojko, koji su to giganti najavili nove albume(ako govorimo o BM-u). Evo cekam novi FM, i nacuo sam da izlazi novi Ondskapt(uh srece ove, kad bi jos DSO izdao zavrsni iz triologije, da se kompletiraju moja 3 omiljena pravoslavna bm benda). Otvori taman temu, cisto da budemo u toku sa novitetima za ovu godinu.

Edited by morbid god

comment_1862255

Odakle ti to za Dso? Nesto sam skeptik, mislim da nece to prije 2010-e. Jedino sto su u zadnje vrijeme izbacili brdo izdanja (2 manifesta, Katechon i reizdat EP Mass grave), pa mozda i bude nesto. Al Kenose EP je izdat brzo nakon SMRC, dok im je za novi full lenght trebalo 3 godine(+ je bio znatno kraceg trajanja od prethodnika).

Dosta kvalitetnih bendova u najavi, odlicno. Ali NED trojka se zeljno iscekuje, mada je red da Antaeus i Katharsis izbace nove albume. A ovaj FM treba da procuri svakog casa, mada je to nesto sto se valja nabaviti i u originalu.