Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 320
  • Views 43.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Boris je zimus imao operaciju kuka,pa su mu tad ustanovili rak jetre.Doktori su mu savetovali operaciju,koju je on na svoju odgovornost odložio za 5 meseci,samo zbog koncerta na Ušću.Svi koji ste bili

• Boris je krajem osamdesetih otišao u Roterdam,i tamo se bavio građevinom.Odabrao je teži put,ali je sačuvao dostojanstvo.Jednostavno nije hteo da tezgari,i da kalja svoje ime.U prvoj polovini devedese

• Demon Seed
    Demon Seed

Strasno   Volim ih, al' vazda nesto pretenciozno, koncert godine, kurac palac...

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1233444

Pa fellow Smakovci sta kazete za ovo sto je Najda opet stavi ime Smak za svoj bend?Kako bwe glupo,prvo to sto je 28. kad je Bryan Adams(ja ne idem na taj koncert ali mnogi ce ici) drugo kako bwe bez Tocka,Kepe ili bilo kog originalnog clana Smak i trece zar misli bas da ce da nas nasamari(jeb. pa Tocak ima tolko ucenika i poznanika da je nemoguce sakriti laz)?

Edited by Livnica

comment_1233479

Evo sta je pevac iz Kraljevskog Apartmana rekao za skidanje Smaka:''Onaj manijak u picku materinu nije normalan to niko zivi ne moze da skine.''

Na kog manijaka je mislio? Na Borisa?

• 1 month later...
comment_1268235

Interesantno je da je smak pri samom pocetku karijere vec dostigao svoj muzicki vrhunac.Treba samo odslusati put od balona i sve cete shvatiti.Tu se tacno cuje koliko ko poseduje muzickog znanja i koliko su mastoviti.Mislim,ova dvojica(Tocak i Laza)su neverovatni!Plus Kepa koji se savrseno uklapa i vezuje ih u celinu.Basista je neki indijanac,koliko znam pola stvari iz te pesme nije mogao da odsvira.Tako da je Tocak snimao bas

comment_1269004

Ma sto se mene tice po mnjenju tekst,po mnjenju Rockeri,a uistinu muzicari i muzika do vrha!

Do jaja je taj Put od Balona!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1296763

Будем ли доживео још један њихов концерт запалићу мотор!!!! Од среће, наравно. Чуло би се већ о томе, свако ко ме познаје зна да се не зајебавам са таквим стварима.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
comment_1345162

tek sam sad video da smak ima temu

pre nego sto sam pocheo sa sabbathom slusao sam smak

mislim ubedljivo najveca rock grupa u srbiji svih vremena, nazalost i ne toliko poznata :(

sto se tiche radova sa najdom, ono je solidam materijal i svidja mi se jer su ipak to tockovi originalni i tipicni rifovi, iako je sve tvrdje i jache. mislim da novi je novi smak bash ono sto su tocak i kepa teli da urade i da su ti albumi sami po sebi dobri, a i po meni se najda tu dobro uklopio

ALI to bash nije smak nego tocak, kepa i kompanija...

boris je boris, ali mi on ponekad ide na ganglije piskavim glasom, ali ipak mi je smak omiljeni domaci rock bend uz ciju muziku koji sam odrastao