March 14, 201213 yr comment_2490479 Cavalera conspiracy je gori bend, gledah ih uzivo i ono je bila tuga.
March 14, 201213 yr comment_2490520 Ma godine su upropastile coveka i ona njegova zenetina... Treba da iskulira neko vreme,i da se razvede ... Ne znam kakvi su uzivo,al opet Soulfly vise volim...
March 14, 201213 yr comment_2490540 ne znam, meni je sve do prophecy-ja okej, ajd, moze da prodje i dark ages, ono, zazeleh se malo sepultura fazona, posle se on bas nalozio na to, meni je dosadno, nema vise 3 maxova rifa na albumima, mark sve pise, da ga jebes.. conquer i omen najslabiji albumi, ovaj djene, djene.. kao da imaju problem napisati pesmu od pocetka do kraja, zauka se lepo, onda neki dosadan break koji ide do kraja u besvest.. u svakom slucaju, prvi album cc je odlican, drugi krsh do bola. al' sta je tu je.
March 14, 201213 yr comment_2490557 Teško je napraviti išta dobro za 15 dana, možda par pesama, ali ceo album - sumljam. Max radi zanatski, on bi verovatno uspeo i za sedam dana da napravi full album,samo kada bi ga Gloria primorala. Potpuno izostaje eventualno džemovanje sa bendom i prepravke u aranžmanima. Čuje se da su ovo "prva ruka" verzije pesama. Album je stoga realno loš, a potpune katastrofe ga spašava brzina i death metal elementi, ali slaba je to uteha, kada ovde nema dobrih pesama, čak ni po Soulfly standardima. Pride još, omot je ružan, a spot besmislen. Reče mi ortak skoro da Omen nije prešao u Americi 10 000 prodatih diskova, sa ovakvim pristupom i to je mnogo. Ima na netu snimak kako bend pred evropsku turneju 1989 džemuje "Criminals In Uniform" (mislim da je ta stvar). Dve godine kasnije je tek snimljen "Arise", a pomenuta pesma je izbačena u finalnom odabiru i sa razlogom, kada se presluša ostatak albuma. Nema šanse da bi danas Max radio na albumu dve godine i da bi pokazao bilo kakvu samokritiku.
March 14, 201213 yr comment_2490559 Meni je sve do Dark Agesa (koji mi je verovatno i najbolji Soulfly) ok, ali kasnije (zajedno i sa CC projektom) bas lose. Javi se po koja pesma koja mi se svidja, ali u principu sve mi je isto, dosadno, ravno, nabacano i vec sto puta prepakovano... Ovaj mi barem ima dobrih rifova i pet, sest pesama koje mi se svidjaju, sto mi se odavno nije desilo. A sto se tice Glorie, ta je davno preuzela sve konce pa tako je za pocetak sjebala onakav bend, a nazalost i njegov mozak. @Bernard On je izgubio svaki pojam samokritike jos odavno, ali je bio daleko inspirisaniji. Sad inspiraciju trazi u preslusavanju starog Death metala, Hard i Grind Corea. Pretpostavljam da on ima stotine napisanih rifova (tako sam nesto i procitao u jednom intervjuu) i kostura pesama, koje samo dotera sa Rizzom (ciji se uticaj sve vise i vise oseca), uleti u studio i snimi. Covek je za 10 godina snimio skoro 10 albuma i to sa ne malim brojem pesama. Ja Enslaved jos mogu da slusam, ali samo zato sto mi je mnogo manje losiji od svega posle Dark Agesa.
March 14, 201213 yr comment_2490568 To stoji, upravo ga slušam i slušljiviji je od prethodna dva albuma, ali nekog realnog kvaliteta nema, bar za mene. Pade mi napamet da je Max pričao kako je ropstvo glavna tema na ovom albumu, a onda nam i saopšti da mu je žena naredila da napiše sve za 15 dana . Kakva tragikomedija
May 2, 201213 yr comment_2511453 predstavljanje albuma, ima dosta zanimljivosti.. http://www.youtube.com/watch?v=l-KIyHFonAk http://www.youtube.com/watch?v=eUE62NH544k Edited May 2, 201213 yr by Chicken Little 420
August 4, 201213 yr comment_2558297 Ne znam ko je cuo za to, ali u Septembru - Soulfly opet u Beogradu, SKC. Ne zna se jos tacan datum. Inace informacija je (makar sto se mener tice) 100% pouzdana!
August 4, 201213 yr comment_2558302 Pa realno, Blind Guardian su sad na pauzi, znači moraće Soulfly malo još da učesta.
August 6, 201213 yr comment_2559175 Pa realno, Blind Guardian su sad na pauzi, znači moraće Soulfly malo još da učesta. Therion predgrupa?
September 2, 201212 yr comment_2568981 http://www.serbian-metal.org/vesti/soulfly-u-beogradu-promovisu-album-enslaved.html
September 3, 201212 yr comment_2569380 Oni definitivno nisu za Gun... Prosli koncert je bio super, jedan od boljih na kojma sam bio. A posto NEMAM POARAAA, moracu da odem do Kneza da prosim za ovo i za Bane
September 3, 201212 yr comment_2569401 gledacu da ispratim, posto do sada nijedan nisam propustio. prvi koncert je bio nesto neverovatno, i na ostalim je bio cool provod, ali generalno, svi su bili generalno duplo losiji, mozda eventualno onaj prvi u skc-u je bio na nivou, dark ages kad je promovisan..
September 3, 201212 yr comment_2569423 Kako im se vremenom smanjuje kapacitet lokacija gde sviraju, od Hale Sportova do Gun-a. Sledeći cert u domu penzionera u Lazarevu.
September 3, 201212 yr comment_2569424 Jedna dnevnica na gradjevini i eto ti . Reci mi gde je ta gradjevina i idem
September 3, 201212 yr comment_2569435 koliko ja znam skc nije zainteresovan bio.. a zalosno je za bg da nemaju nijedan prostor.. jebena senta ima veci klub od svih beogradskih zajedno..
September 3, 201212 yr comment_2569439 Dom Omladine ne zeli da radi metal koncerte, izgleda je i SKC uveo tu politiku. Smesno je kolko je jadno sve to.
September 3, 201212 yr comment_2569448 Dok ne neko ne pomogne u sponzorstvu,ili da utice na politiku DOB-a ili SKC-a samo nam Gun preostaje.
September 3, 201212 yr comment_2569456 Kod nas,u nekoj kafancini pod imenom Promaja.moze da stane vise ljudi nego u Ganu,plus moze da se dise. Najbolje kad bi grad resio tu situaciju,naprimer da se organizatorima koncerata da neki odlican i veci prostor besplatno,pod uslovom da dobro organizuju sve. Verujem da bi to smanjilo i cene karata. Al to mozemo da sanjamo.
September 3, 201212 yr comment_2569462 Иронија је што су у ДОБ-у најбоље свирке и концерти увек били метал свирке и концерти.