Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1044628

Bend iz SREMCHICE trazhi ozbiljnog Bassistu za rad !

Upitanju Hard Rock (Jimi Hendrix,AC DC,Deep Purple,Cult...) i autorske stvari!!!

Studio u posedu benda 00-24 !

Zainteresovani Bassisti neka se jave na telefon:063 72 59 027

pivopije.gif

• Replies 3.8k
  • Views 522.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trazim izuzetno talentovanog i povodljivog bubnjara koji ce svirati sve sto(i kako) mu se kaze...

• Dvojica brace, usviranih ozbiljnih gitarista, sa nizom muz.skolom, sa 7 god iskustva elektr.gitare, sa opremom, ljubitelji ibaneza, koji i pevaju, soliraju i sva ta razna sranja, TRAZE(...il zele da b

• Guest soundsandscenes
    Guest soundsandscenes

Tražimo pevača!HITNO! Vostok bend       Potreban nam je pevač koji će zameniti Pavla Petrovića (Batlera iz Reality Show-a "Parovi") za potrebe sviranja po clubovima.   Bend je prilično uigran

comment_1044880

@Max Screamingwolf - A Manowar bi ti odgovarao ,a?....He-he.... mhihi.gif

Nego, ja da obnovim moje trazenije.....dakle:

KLAVIJATURISTA!!! KLAVIJATURISTA!!!Radimo u sustini,kojekude, goth, mada bih ja eto, tu pravila kojekakve izmene u pravcu koji sviramo....Ima se i ponesto autorsko, ali posto bend stalno ima pauze u radu, nismo stigli to lepo da razradimo....Mada to bi sada trebalo sve da se izmeni i da postanemo fini i odgovorni.

O, Stimpy, svinjo nedokazna, sto nas ostavi icon_cry.gif ?!?

----------------------------------------------------------------------------------------

trazenije II deo .... dosadilo mi je da arlaucem i zavijam kojekakve crne note, na nacin koji bas nesto i ne volim, pa posto imam neke autorske ideje, treba mi GITARISTA (moze i gitaristkinja icon_razz.gif ), da se to definise, da se sto-sta pridoda, da se ja nakacim na njegove /njene ideje, pa da onda okupimo i bendicj i mozda, eto nesto i uradimo....

ko je zainteresovan za sradnju u trazeniju I ili trazeniju II nek salje pm.

poz orangelistening.gif

Edited by mia

comment_1051564

"@Max Screamingwolf - A Manowar bi ti odgovarao ,a?....He-he...."

Odgovor to Mia: Why not?Jest da Eric Adams skici,vristi,dere se itd,ali covek ima dobar galas (poslusaj opersku ariju "Nessun Dorma" sa njihovog zadnjeg albuma) .Ja mogu da pevam i Ac/Dc i Gunse,ali ne kao njihovi pevaci (druga boja glasa),pa isto tako mogao bih i Manowar,na svoj nacin.

comment_1053104

Trazi se BUBNJAR (ziv ili mrtav) za Children Of Bodom Tribute, a kasnije i za autorske pesme koje bi isle u slicnom pravcu.

Kontakt telefon: 064-2323-673 HITNO

comment_1055486

Potreban solo gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death, imali smo svirku skoro u SKC-u, bilo je dobro, ali stari gitarista vise nije u mogucnosti da svira svakog vikenda zbog obaveza, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov, naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, Coroner, Morbid Angel... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. U skorijem planu su i autorske, vec ima ideja. Pa javite se na

063/105-53-54

064/21-82-054

Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp

ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards

Poz

Samo da dodam da se jave ljudi koji VOLE Death Metal, da ne bude opet nesporazuma i zabune.

Edited by Heavy jerk

comment_1056371

ne kontam kako solo/ritam gitare za in flames? koliko ja znam oni stalno nesto cepaju u tercama, imaju hermonije i dok sviraju rifove.. nije da nema solo deonica, ali uglanvnom sviraju zajedno. u tom svetlu bi (po meni) trebalo 3 gitare da bi tribute to IF bio do jaja: dvojica da cepaju terce, a jedan da krlja rifove da ne bude "prazno"... bar je to moje misljenje.

u svakom slucaju, javi kad bude svirka. icon_rockdevil.gif