April 9, 200619 yr comment_1092688 Klavijature! Potraznja! Musko/zensko,nebitno. Sa voljom i slobodnim vremenom za probe 1 nedeljno. Nightwish,DT,Hamerfall...
April 9, 200619 yr comment_1092789 Potreban klavijaturista/klavijaturistkinja za gothic/doom bend. javi te se!!!
April 10, 200619 yr comment_1093743 potreban roudi za Skrndelj Uroshe nicht spamovati...imamo sasvim dovoljno roudija i groopi-ja u Zemunskoj,nisht se ne brini...
April 10, 200619 yr comment_1093867 ah, kako su trazeni klavcijaturisti, stravobalno... BTW, bendu Dehumanizer je potreban vokal hitno, bend radi na albumu, ali ima problem sa pevacima, pa ako je neko zainteresovan neka se javi meni na PP... tada cu sve da mu kazem detaljno... za pocetak, bend svira pretezno Hard&Heavy... evo i link teme istoimenog benda na ovom forumu... za svaki slucaj... KLIKNI OVDE
April 11, 200619 yr comment_1094265 Khm...khm.. Bubnjar sa nekim qrchevim iskustvom trazi stoner\psychedelic rock band. hehe Javljajte se bre na pp! Kriziram!!!!!!!!!!!!!!!
April 11, 200619 yr comment_1094604 Potreban bubnjar sa jasnim osecajem za ritam i mogucnoscu koriscenja duple pedale (damn it zar to ne traze svi ). Autorske stvari i naravno obrade(evergrey, kamelot, star one, D&W, at vance, nightwish, pa onda bodomi, symphony x , da sad ne nabrajam, spisak nit je konacan, nit je nepromenljiv). Dve gitare, dva vokala, bas klavijature i ti. Odma' pocinjemo s probama u studiju...(Beograd) Sto se autorskih stvari tice, mislim da ako ovaj projekat krene ima velike sanse za uspeh(ne mislim finansijski , nego vise kvalitativni ) Kontakt: [email protected] i 063/8739948 Ljudi javite se
April 11, 200619 yr comment_1094739 jebeno Slava Skrndelju Slava Uroshe nicht spamovati...imamo sasvim dovoljno roudija i groopi-ja u Zemunskoj,nisht se ne brini... pivopije.gif Naravno. Ma hteo sam malo da mrdnem temu, ajd dosta spama
April 12, 200619 yr comment_1095724 ah, kako su trazeni klavcijaturisti, stravobalno... Oni i bubnjari su izumrla vrsta. JD Seven: aj nauci sto pre pa da sviras sa nama.
April 12, 200619 yr comment_1096252 POTREBAN NAM JE KLAVIJATURISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (KOJI NIJE ZARKO ) POKUSAVAMO DA OKUPIMO LJUDE VEC GODINU DANA (svi dodju pa odu,niko nas ne voli, mi smo rodjeni bolesni......... ) BEND BI TREBALO DA SVIRA NEKI GOTHIC METAL SA ZENSKIM VOKALOM....... SAMO CEKAMO NEKOG KO BI HTEO OZBILJNIJE DA SE POSVETI OVOM BENDU....... AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN,NEKA SE JAVI NA PP ILI NA MAIL: [email protected]
April 13, 200619 yr comment_1097679 ah, kako su trazeni klavcijaturisti, stravobalno... heh, citajuci sve ovo stvarno dobijam zelju da odem do kineza i kupim klavijature da malo pripomognem
April 14, 200619 yr comment_1098553 Traži se veštački Hetfield na naduvavanje za tribute to Metallica.
April 14, 200619 yr comment_1098641 E i meni se svira Machine Head! Zna li neko nekog ko zna da peva Deep Purple i Smak?
April 14, 200619 yr comment_1098697 Bend "Ljute Papprichice" trazi funk/rock gitaristu...Svirao bi se repertoar RHCP, a akcenat bi bio na autorskim pesmama kojih ima vec izvestan broj kao i na izradi novih...Bend je ozbiljan i cesto se svira, tako da nam treba covek koji moze da se posveti radu i da je pre svega odgovoran i ozbiljan...Takodje trebaju neke numere da se snime i da se radi spot..Obaveze jedna proba nedeljno..Info o bendu mozete naci na www.ljute-papprichice.co.sr kontakt : mene na PP(privatna poruka) , ili na email : [email protected] Cujemo se !