July 24, 200817 yr comment_1719411 A ti sviras sta? dzitru,zaboravio sam da kazem grad:Nis,Niska banja
July 28, 200817 yr comment_1721563 Potreban Bubnjar za W.A.S.P. tribute ili ako neko zna nekoga.... kontakt na PP ili na 063/88 06 829 Edited July 28, 200817 yr by Wild Child
July 30, 200817 yr comment_1722399 Potreban klavijaturista,klavijaturistkinja svejedno za melo death,folk bend. znaci ovako obrade su u pitanju Ensiferum,Amon Amarth,Cildren of Bodom,Fintrol,Korpiklani...... znaci ne treba neki posebno da bude tehnicar ali mora da zna da opici neku solazu i da ima klavijaturu kontakt:meni posaljite privatnu poruku ili komentar
July 30, 200817 yr comment_1722499 hahha ako ne mora lepo da izgleda, evo dead man ce da svira klavijaturu hahahahha
July 30, 200817 yr comment_1722509 A jel mora lepo da izgleda? hahha ako ne mora lepo da izgleda, evo dead man ce da svira klavijaturu hahahahha hm pa to je nebitno samo da je dobar covek i da zna da napravi atmosferu i da rokne koju solazicu :)
July 30, 200817 yr comment_1722522 Ja bi pravio neki bendic speed,thrash,nu,tako neko sranje...ne ozbiljno...javte na pp. a'mo
July 30, 200817 yr comment_1722526 hahha ako ne mora lepo da izgleda, evo dead man ce da svira klavijaturu hahahahha Mislio sam za ženske hm pa to je nebitno samo da je dobar covek i da zna da napravi atmosferu i da rokne koju solazicu :) Ja znam da napravim atmosferu al nemam pojma da sviram klavijature
July 30, 200817 yr comment_1722589 traze se ochjani muzichari skloni alkoholizmu , travi i video igrama koji hoce da formiraju bend sto bi znachilo nash 4,5,6 likova pijanih ko bulje koji cepaju trashericu , heviku pover i progresiv mjetal i svako da pricha svojoj ribi kako je bash on okupio bend i da je totalno najveca kobaja u ekipi ! znachi taki se traze da su u beogradu ili okolini a skloni cepachanju metlice mejdena iceda , svih vrsta mesnih preradjvina i poklonici kvalitetnog roshtilja . ja cepam gitaru a jedino kada imam herc minutu mogu da odradim po koju solazicu sto znachi da treba bubnjar solo gitara pratecih pun kurac klavijature drombulje ko sta ima a ispunjava uslove samome sebi postavljene . Edited July 30, 200817 yr by Rle
August 2, 200817 yr comment_1723621 POtrebni 7-zicani gitarista,bubnjar,basista,vokal, za muziku u tragovima Nevermore-a...Novi Sad 063/890-47-51
August 2, 200817 yr comment_1723649 Potreban klavijaturista,klavijaturistkinja svejedno za melo death,folk bend. znaci ovako obrade su u pitanju Ensiferum,Amon Amarth,Cildren of Bodom,Fintrol,Korpiklani...... znaci ne treba neki posebno da bude tehnicar ali mora da zna da opici neku solazu i da ima klavijaturu kontakt:meni posaljite privatnu poruku ili komentar ate i dalje treba saljite PP
August 4, 200817 yr comment_1724887 Potreban gitarista za blues,rock autorski bend!!! Kontakt na PM!!!
August 5, 200817 yr comment_1725717 Bend iz Bg-a,tarzi bubnjara i pevaca. Sviramo blues-rock,tipa-Lynyrd,Creedence,J L Hooker... kontakt [email protected]
August 6, 200817 yr comment_1726495 -Death Metal Bend trazi bubnjara- Ocekuje se profesionalizam, puno rada i truda radi komplexnih kompozicija. Pozeljno je da se nalazis u Beogradu. Hail Death Metal Edited August 6, 200817 yr by Ominous
August 7, 200817 yr comment_1727065 trazim basistu, neka mi se javi zbog svirke. thrash metal. toliko.
August 8, 200817 yr comment_1727486 trazi se bubnjar za experimental metal... prinos brutal i math metala.... [ne mora biti tako kako pise] uglavnom baziranost na novom pravcu... okolina kule .... ako je moguce .... [email protected] --- MSN [email protected] --- Mail myspace.com/darkimmortalscreams
August 13, 200817 yr comment_1730032 Postoji ideja za prvi srpski tribute to Epica! Svi zainteresovani neka mi pishu na mail: [email protected] Naravno, poziv vazi i za horske pevache!
August 16, 200817 yr comment_1731792 Ljudi pise vam u naslovu.Da ne bi mnogo diskutovali o nasem zvuku, poslusajte neke nase autorske pesme na strani www.myspace.com/fromsinmetal Cisto da imate predstavu recimo da je to neki moderan death, thrash, sa mnogo uticaja, hard core-a, metal core-a.... Ko zeli da proba, vise je nego dobrodosao da se javi..... 060/666-5505 Edited August 16, 200817 yr by machine head
August 20, 200817 yr comment_1734507 GOSPODIN MRKI,BUBNJAR RAIN DELAY-A I JA IMAMO NACELAN DOGOVOR O POKUSAJU SASTAVLJANJA OPETH TRIBUTE BENDA(O ZAR SE I TO MOZE...) AKO NEKO: GROWL-UJE ,SVIRA GITARU ILI BAS(NE MORA FINGER PICKING ALI BI BILO POZELJNO)BIO BI RADO VIDJEN GOST NA PROBAMA... NE MORA DA TERORISE GITARU/BAS,SAMO DA SOLIDNO DRZI RITAM... NISAM NI JA NEKI ZAJEBAN ZNALAC ALI BIH RADO POMOGAO ZAINTERESOVANOM OKO EVENTUALNOG SKIDANJA GITARSKIH DEONICA... STVARI KOJE SAM SKINUO:DEMON OF THE FALL,A FAIR JUDGMENT,BLACKWATER PARK,ADVENT,FACE OF MELINDA,THE DRAPERY FALLS,KARMA,THE AMEN CORNER,EPILOGUE,APRIL ETHEREAL,SKORO CEO DAMNATION,DIRGE FOR NOVEMBRE... MILOS MILOSEVIC 064 664 77 44
August 28, 200817 yr comment_1738570 I dalje potreban (HITNO) vokal za hard rock. Imamo sve clanove sem navedenog. Vec smo pisali sta se radi u prethodnim postovima,tako da svako koga zanima moze da prebaci par stranica unazad. Ne trazi se ni od jednog voakala da skida 100% glas od pevaca cije pesme radimo, vec da ih prilagodi kako je to moguce, a da ne odseta daleko od realnog. Ne trazi se novi Paul Stanley ili Bon Jovie ili Prince. KO god zeli da saradjuje neka se javi na [email protected] ili na P.M. Bilo bi dobro da se javi sto vise zainteresovanih pa da uradimo jednu audiciju i da vidimo koliki je takmicarski duh. Godiste nam u principu nije bitno,jer do sad nam je najmladji vokal bio '89 a najstariji '84. Mi ostali smo '88,a sviramo ko looodi!!! Bend je iz Bg-a (tacnije NBG).
August 29, 200817 yr comment_1739632 Death Metal (i ne samo to...) bend Sculptor trazi basistu. Beograd. U pitanju je prilicno ozbiljan bend; probe su redovne. Bend je krajem maja zavrsio promo The Verdict, a koji ce uskoro biti celokupno gotov (omot,...). Promo je snimljen u studiju Chainroom, u Senti. Stari basista je jos sa nama, ali od sada samo kao ispomoc za svirke (koje su u planu, sirom Srbije); kao kreativna snaga vise ne. Bend je poceo da radi na pesmama za album, doduse, jos je sve u pocetnoj fazi. Dakle, trazi se basista solidne tehnike, kao i posvecenost. Zainteresovani mogu cuti pesme na www.myspace.com/formsculptor Kontakt na pm, na mail [email protected] ili na 0645638452 - Urosh.