Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 222.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Karleusa,Ceca,Goga Sekulic,Dara,Ana Nikolic,ona kraljica splavova,Mile Kurcic,Keba svaler,Nino,Rodja Raicevic,Aca Lukas,EKV,Bora Corba,Natasa Bekvalac i ostale ikone i vedete srpskog moralnog nadasve

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Za mene postoji samo era sa Ozzy-em..sve posle toga nije Black Sabbath.

• -con-struc-tor-
    -con-struc-tor-

comment_677749

Metal... Genijalno zamisljena ideja! Genijalno ostvarena... Ali ideja koja ce genijalno unistiti tvoj i svaciji zivot ukoliko dozvolis da se usadi u tvoje uho!

Strastveno sam slusao metal i hard rok (Metallica is the best), ali shvatio sam da zivot koji sam ziveo nije bio moj izbor. Stvarali su ga rifovi, melodije a po najvise tesktovi pesama (pa i oni cije znacenje mozes razumeti ukoliko pesme odslusas u nazad ili si pod dejstvom droga)...

Muzika treba da budi pozitivne emocije u coveku, a ne one koje motivisu na zlodela, agresivnost i nasilje!

comment_677947
. Meni su omiljene N.I.B., Paranoid, Sweet Leaf, A National Acrobat, Sabbra Cadabra, Electric Funeral i Hole In the Sky

dobar izbor samo bih ja tu dodao jos i Into The Void,Lord of this world,S.Bloody sabbath,Magalomania,writ...tj sve sa prvih 6 albuma icon_mrgreen.gif

Svi koji kazu da je sabbath bolji u periodu sa Diom nego sa Ozzyjem nemaju pojma icon_cool.gif

comment_677957

vesti sa Ozzyjevog sajta

The original lineup of BLACK SABBATH has confirmed their appearance at the 2005 edition of the Roskilde Festival, set to take place June 30-July 3 in Roskilde, Denmark. Also scheduled to perform at the festival are AUDIOSLAVE and GREEN DAY, among others.

comment_679159

vesti sa Ozzyjevog sajta

The original lineup of BLACK SABBATH has confirmed their appearance at the 2005 edition of the Roskilde Festival, set to take place June 30-July 3 in Roskilde, Denmark. Also scheduled to perform at the festival are AUDIOSLAVE and GREEN DAY, among others.

Na to ne bih ishao ni da mi plate!

Volim ja ozzy-ja, ali sad ga ne bih slushao uzivo jer zvuchi, pa malo je reci uzasno icon_da.gif

Mislim verovatno ste slushali Reunion pa recite sami...

Dehumanizer jeste najbolji icon_wink.gif

comment_679423
Metal... Genijalno zamisljena ideja! Genijalno ostvarena... Ali ideja koja ce genijalno unistiti tvoj i svaciji zivot ukoliko dozvolis da se usadi u tvoje uho!

Strastveno sam slusao metal i hard rok (Metallica is the best), ali shvatio sam da zivot koji sam ziveo nije bio moj izbor. Stvarali su ga rifovi, melodije a po najvise tesktovi pesama (pa i oni cije znacenje mozes razumeti ukoliko pesme odslusas u nazad ili si pod dejstvom droga)...

Muzika treba da budi pozitivne emocije u coveku, a ne one koje motivisu na zlodela, agresivnost i nasilje!

aj' ne smaraj da te ne izbacim iz benda.... icon_smile.gif

to se odnosi na black i mozda death metal, generalno metal nema nikakvu 'zLu' ideju u svom korenu, vremenom je to izvrnuto, a nemoj me zajebavati za to slusanje unazad.... icon_smile.gif