May 8, 200619 yr comment_1123300 Ma sve moguce varijacije...bilo sta. Ma, WEST HAM TILL I DIE!!! Ma dobija 100 posto...legende! hahahahahah liverpool forever bato ......you'll never walk alone , znam celu napamet!!! navijam za njih oko 10 god.......!!!! finale je nase!! @metal_Girl - njah , ja sam pozajmio od tetke.......dace mi 500 ja imam 1700 , znaci imam i za put do bg-a!
May 9, 200619 yr comment_1123507 set lista sa svirke iz Holandije/Belgije od pre par dana Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall Requiem Time what is time Valhalla Lord of the Rings Fly Bright Eyes Lost in the Twilight Hall Skalds and Shadows And the Story Ends Imaginations Mordred's Song Time stands still at the iron hill the Bard's song (in the forest) Mirror mirror
May 9, 200619 yr comment_1123533 set lista sa svirke iz Holandije/Belgije od pre par dana Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall Requiem Time what is time Valhalla Lord of the Rings Fly Bright Eyes Lost in the Twilight Hall Skalds and Shadows And the Story Ends Imaginations Mordred's Song Time stands still at the iron hill the Bard's song (in the forest) Mirror mirror lepa lista......mogu slbodono i komotno da sviraju to i kod nas
May 9, 200619 yr comment_1123596 AAAAA SHIT! Gde mi je Poslednja Sveca? Majesty? Welcome To Dying? Nema ravno NI JEDNE pesme sa Opere Bwaaaa!
May 9, 200619 yr comment_1123601 dok vi gledate slike ja cu da uzivam u video varijanti na kompu, barem do koncerta... Mislis tog koncerta novog? Novi bootleg? Rezi DVD i reci kad se nalazimo.
May 9, 200619 yr comment_1123620 set lista sa svirke iz Holandije/Belgije od pre par dana Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall Requiem Time what is time Valhalla Lord of the Rings Fly Bright Eyes Lost in the Twilight Hall Skalds and Shadows And the Story Ends Imaginations Mordred's Song Time stands still at the iron hill the Bard's song (in the forest) Mirror mirror Hmh pa dobro, ali kolko mogu da primetim ovde je 60% stvari mogucje odsvirati akustichno, kako cje verovatno i raditi. Ali kod nas cje svirati i stvari sa najnovijeg albuma A Twist in the Myth koje cje biti uglavnom u ovom njihovom novom fazonu. Koncert cje da bude vishe power nego metal po mojim pretpostavkama ali otom potom
May 9, 200619 yr comment_1123654 Hmh pa dobro, ali kolko mogu da primetim ovde je 60% stvari mogucje odsvirati akustichno, kako cje verovatno i raditi. Ali kod nas cje svirati i stvari sa najnovijeg albuma A Twist in the Myth koje cje biti uglavnom u ovom njihovom novom fazonu. Koncert cje da bude vishe power nego metal po mojim pretpostavkama ali otom potom Covjece, sta to pricas?
May 9, 200619 yr comment_1123759 Ne kapiram sta ovaj covek isprica al ajde... Sve u svemu sramota sto nema nicega sa Opere...
May 9, 200619 yr comment_1123763 BG set liste su uvek shit. Na turneji koja je trebalo da bude podrska/promocija ANatO-a su svirali samo dve pesme sa tog albuma.
May 9, 200619 yr comment_1124045 Ma Anato je zakon ne znam sto ga svi toliko mrze...sve u svemu nadam se da ce do tada da ubace jos neku sa novog albuma i eventualno jos neku drugu pesmu...
May 9, 200619 yr comment_1124083 O kako serete, pa sta fali listi? Izabrali su skoro sve hitove i dobre pesme koje pale masu, iako posteno nije savrsena. Prvi put su kod nas, neka sviraju i na serpama pa bice dobro, nego nisu uboli neku vasu omiljenu pa sad...
May 9, 200619 yr comment_1124158 Ma Anato je zakon ne znam sto ga svi toliko mrze...sve u svemu nadam se da ce do tada da ubace jos neku sa novog albuma i eventualno jos neku drugu pesmu... A "Night At The Opera" je zakon, kao sto kazes, ali ljudi ga ne razumiju, odnosno ne vole, jer je vec na njemu napravljena mala progresija i promjena zvuka, ali u sustini je to i dalje Blind Guardian. E, sad se pitam kako ce neki docekati novi album... bojim se opet na "noz" kao i prethodni
May 9, 200619 yr comment_1124178 AAAAA SHIT! Gde mi je Poslednja Sveca? Majesty? Welcome To Dying? Nema ravno NI JEDNE pesme sa Opere Bwaaaa! e brate ovo su svirali u holandiji ne znaci da ce i kod nas!
May 9, 200619 yr comment_1124179 A "Night At The Opera" je zakon, kao sto kazes, ali ljudi ga ne razumiju, odnosno ne vole, jer je vec na njemu napravljena mala progresija i promjena zvuka, ali u sustini je to i dalje Blind Guardian. E, sad se pitam kako ce neki docekati novi album... bojim se opet na "noz" kao i prethodni Otkud ti to da ljudi ne voli A night...? Svaki BG fan koga ja znam se odusevio tim albumom, i neki ljudi koji ne slusaju dugo Gardijane. Kakve su ove dve nove pesme, moze vec da se stvori slika o novom albumu. Bice jebeno odlican. edit: ulete bodom pre mene. Edited May 9, 200619 yr by Stribog
May 9, 200619 yr comment_1124396 Skalds And Shadows je odlicna...i to je guardian, a fly bas i nije odusevljavajuca. Ali siguran sam ,i dalje, da ce album biti odlican.
May 10, 200619 yr comment_1124548 jel ce da snima neko koncert, ja bih kad bi imao kamericu... Na zalost na ovom koncertu niko nece moci da unese kameru, fotoaparat takodje, mada ne sumnjam u nase fanove sto se toga tice .
May 10, 200619 yr comment_1124620 Na zalost na ovom koncertu niko nece moci da unese kameru, fotoaparat takodje, mada ne sumnjam u nase fanove sto se toga tice . nemoj se lazemo frubi
May 10, 200619 yr comment_1124763 Ne lazemo se, ja sam rekao samo da ne sumnjam u sposobnosti nasih fanova za skrivanje/unosenje fotoaparata .