Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 384.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

comment_1770157

Што се мене тиче, могу да праве шта хоће сад. Ја се држим старе проверене класике. Немате појма како је лепо слушати "Tales From The Twilight World" на винилу. ;)

comment_1770194

Imam skoro sve zivo od Guardiana i pre-guardian perioda sto se moze imati, ali poslednji album nisam ni pet puta zavrteo u playeru. singl sam dugo vrteo jer je ''fly'' poslednja pesma za koju moze covek da kaze da poseduje sve kvalitete pravog blind guardian-a, ovo sve ostalo je za mene, nasilno pravljenje nekog novog fazona koji im uopste ne lezi.ep ''stranger'' je tipičan rip off nuclear blasta koji ne treba komentarisati kao ni virginove remastere. battalions i fear su upropašćeni ''novom produkcijom'' nazovi.

demo snimci su trebali biti izdati kao poseban disk uz prvi album, a da se na follow stave demosi iz follow perioda,pa i look behind mirror koja je kasnije postala lost in the twilight hall.

ovo sto su radili za sacred mi je onako,aj sto su radili pesmu,ali ono blentavljenje u oklopima...da se ne bih nervirao njihovim naprasnim i sadasnjim infantilnim budalasanjima, uvek pustim stari tales ili imaginations i nightfall, i kažem ''da to je dobri stari blind guardian'', i slušam ih dok mi se lula ne zagasi (a to traje). :D

comment_1770328
da se ne bih nervirao njihovim naprasnim i sadasnjim infantilnim budalasanjima, uvek pustim stari tales ili imaginations i nightfall, i kažem ''da to je dobri stari blind guardian'', i slušam ih dok mi se lula ne zagasi (a to traje). :D

О томе причам!

comment_1770395

Ovaj Sacred je ocigledno resi da marketinshka kampanja se proshiri na metla fanove. Osim sto je Blind Guardian odradio pesm za njih , imaju dogovor sa Nuclear Blastom da na svim turnejama na koji idu Kataklysm stavljaju reklamu za Sacred 2. XD

Kataklysm_DBD_Tour_03.jpg

DBD_Sacred_Tour.jpg

Sad me interesuje da li je mozda Blind Guardian na Nuclear Blastu? :)

Edited by Lunar

comment_1770454

aj dajte mi preporuku za nešto od njih.svi ih hvale nešto,ja to i nesećam se da sam ikad slušo.

comment_1770479

a viš nikad nisam ćito u celosti tog Tolkina.više sam volo barkera i kinga.to volem i sada.

tolkin mi je po nekim segmentima što sam vidjo,piše ko gej.svi se kao vole,druze,tipićni birtanski homoseksualni sindrom.

comment_1770484
a viš nikad nisam ćito u celosti tog Tolkina.više sam volo barkera i kinga.to volem i sada.

tolkin mi je po nekim segmentima što sam vidjo,piše ko gej.svi se kao vole,druze,tipićni birtanski homoseksualni sindrom.

Da, oni hobiti su posebno gay :)

comment_1770492

Meni je najomiljeniji i najbolji album Tales From The Twilight World . Ali naravno i Imaginations from the Other Side i Nightfall in Middle-Earth su odlichni. Ta tri albuma su najbolja sto je BG uradio svi ostali su tu negde okej ili bahs bahs osrednji. :)