Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1219826

Cleric,

Jel ova trosna kuca u jednoj ulicici kada se spustas od zelenjaka prema mostu, negde pored ulice Kraljevica Marka? Ili se je kompletno varam? Ako je ta, i ja sam se nameracio da je fotografisem dok ne padne icon_biggrin.gif

blondie,

Sve u mom zivotu se desava sa zakasnjenjem ph34r.gif

hvala za baklave!

• Replies 3.5k
  • Views 310k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1219959
Za ABVH, ja ga supersajzovah, ali i dalje ne kontam što je to. Sendvič-okej, ali sa čim sve? icon_confused.gif

Tema se može zvati 'fotografija (i) u kuhinji' laugh.gif

Dobri stari Big Mek obrok

Drugi ga jeli ja ga zabelezi!!!!

comment_1219960

e pa, kad ste navalili s hranom, evo vam malo domace kuhinje..

da krenemo s nacionalnim jelima biggrin.gif

- punjene paprike.. user posted image

- halibut (plovac/plovak, kako god se kaze na nasem) u puter sosu od bosiljka, ruzmarina, plus masline.. i sl. - user posted image

celer/punjene maslinke u pavlaci - user posted image

laksi dorucak uz spinat/articoke namaz, celer, sun-dried tomato, kalamata masline i jaja mhihi.gif - user posted image

umjesto mcdonaldsa - user posted image

comment_1220389

Joj, Blondie, ovo ti je super! Barem zvuči tako. icon_da.gif Sve bih to jela.

Ja sam danas prvi put napravila kolač sa jajima icon_smile.gif Imala sam puno jabuka, a kako ih niko nije mogao pojesti, napravila sam kolač sa njima, suvim grozđem i cimetom. Mmm.... Moj prvi pečeni kolač! :proud:

comment_1220410

brate, sta je to? neko droziranje?!

vampiria: jabuke se UVIJEK jedu svjeze, greota ih je unistavati s kolacima sad.gif nikad jaca uzina, voce, aman sve se moze s jabukom. icon_da.gif

evo par slika na kojima je blago radio photoshop:

http://img153.imageshack.us/my.php?image=img0436copytt4.jpg

http://img154.imageshack.us/my.php?image=img0413copymv9.jpg

http://img172.imageshack.us/my.php?image=img0420copyjx7.jpg

comment_1221487

Uuu, baš mi se sviđa, ABVH! icon_da.gif

A Blondie, pa šta da radim sa kilogramima jabuka viška, a ja sama? Nešto sam morala da iskoristim, propašće, a to bi tek bilo ružno da se desi. Uostalom- isplatilo se. Kada su došli gosti, odmah se pojelo icon_smile.gif

Kako je jednom drug izjavio : "Kakav je to studenstki život sa multipraktikom, blenderom i ostalim kuhinjskim spravama?" laugh.gif

Poštujem voće, ali nekada dosadi jesti na živo.

Edited by Vampiria

comment_1223627

ne znam sta si mislila s tim komentarom - iskreno nisam pokusavala da hvatam uglove, kadrove, picke materine - nego prosto to sto sam vidjela (tikve i sl.), uslikala sam kao dio praznicne atmosfere.. ph34r.gif

pazi kad sam tek sad poslije tvog komentara skontala da se u gornjem uglu vidi lampa icon_smile.gif

dobar je sajt.. muzika je extra, slike da ne pominjem..

comment_1223697

@blondie: aha, okej my bad biggrin.gif mislila sam da si se cimala oko kadriranja icon_smile.gif u tom slucaju posto nisi malo mi je nelogicno sto si "ujela" tu levu bundevu biggrin.gif

@abvh: super boje icon_da.gif takve gradjevine je uzas tesko slikati jer je gomila linija u perspektivi tj ma koliko se ubijao ne mogu biti vertikalne i onda treba naci neku koju ces pokusavati da podesis a ostale kako padnu... okreni-obrni uvek deluje kao da je krivo biggrin.gif

comment_1224583
@blondie: aha, okej my bad biggrin.gif mislila sam da si se cimala oko kadriranja icon_smile.gif u tom slucaju posto nisi malo mi je nelogicno sto si "ujela" tu levu bundevu biggrin.gif

izasla iz prodavnice, u jednoj ruci cokoladno mlijeko, u drugoj aparat. natrcah bas na tu gomilu tikvi, skljocnem i palim dalje. to je sva prica icon_rockdevil.gif

ne znam da li neko prati.. ali najfoto sekcija na svijetu je na sajt National Geographica..

posljednje zanimljivosti:

http://news.nationalgeographic.com/news/20...ngi/photo5.html