Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1477031

ovo je od sinoc iz centra Jerevana, tzv. Kaskade.. zanimljivo mi je bilo sto ima ovoliko boja na malom mestu. cela slika je blago saturirana, ali ni priblizno onoliko koliko cete da pomislite kad je zagledate. Sve zgrade u Jerevanu (ili bar 99%) su gradjene od nekog ruzicasto/narandzastog kamena, jer je taj materijal tamo lakse dostupan. e kako su te stene valjda pune nekim mineralima, kad je zalazak sunca, kao na ovoj slici, ceo grad svetli u toj nekoj magenta nijansi dok je nebo plavo, a na Kaskadama je jos dodato i ovo zuto natrijumsko osvetljenje, pa sve to eto izgleda ovako:

hpim5573bam0.jpg

ovo je nebo nad Araratom. da obratite paznju da mi Ararat nije centralni motiv, vec ovaj oblak koji se u dva pravca usmerava na veliki Ararat i mali Ararat =] (i da, ovde se vidi da imam jadan fotoaparat =[

hpim5612araratci5.jpg

Edited by Marko Gramzivi

• Replies 3.5k
  • Views 309.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1478974

ova mi je od juche. Tsitsernakaberd je spomen-park Jermenima koji su stradali 1915. tokom genocida koji je nad njima izvrshen od strane Turaka. Tachan broj ubijenih nikada nije utvrdjen, ali kada se uporede podaci sa popisa pre 1915. i posle 1915. u Turskoj je ubijeno/proterano oko 1,5 miliona Jermena.

hpim5721qk5.jpg

comment_1479061
ko to razmislja na ivici kalemegdana.. :D zar ga nije strah visine..

popadijo:

prva i druga, pogotovo druga pristojne bas, treca ne znam ni sta je.. bezidejno. racunaju se prva i druga.

Bezidejna nije, to je slika puzavice na kapiji od kovanog gvozdja, ne znam sto je to losija ideja od puzavice na kamenu :)

Ma u stvari sve su bezidejne jer nisam planirala ovakvu obradu. Nikad ne planiram obradu. Ona izvuce slike nekad pa ako izvuce ja okacim i onda ljudi misle da sam mnogo pametna a ono koincidencija :)

Edited by Double Fire