January 12, 201411 yr comment_2716063 el ima u stripu? Zavrsio fullmetal alchemista...i on je odlican.
January 12, 201411 yr comment_2716067 Aj da bacim jos neku preporuku za neke sto pogledah davno a nisam video niti pisao u preporukama Angel Cop: Yotoden-Wrath Of the Ninja movie: Battle Arena Toshinden (Po PSX igri) Curse of the undead YOMA: i Demon City Shinjuku Edited January 12, 201411 yr by Lord Iffy Boatrace
November 8, 201410 yr comment_2781232 Da dignemo anime iz čamotinje, nije valjda da niko ne gleda ništa od ovog jebem mu sisu. Dakle glavna preporuka je Psihološki Pasoš , zreo anime, mada dosta slabiji, ako se uporedi sa Ghost in the Shell ili sa Monsterom, sa kojima ima trunke sličnosti: Dakle, svakako pogledajte i nemojte se iznenaditi ako nam budućnost bude baš ovakva ko u ovom anime-u, nemoj da bude posle nismo znali Edited November 8, 201410 yr by Schneider
November 8, 201410 yr comment_2781241 gledam ja. slažem se da je pasoš ispod dva pomenuta naslova... krenula je nova sezna mushishi anime, koja je prelepa.
November 8, 201410 yr comment_2781245 Nikako da ubedim sebe za tog Mušiši-ja, teško mi je da pratim te "pasivne" protagoniste kako mi se čini glavni lik ( kažem čini mi se, ne znam ništa o njemu, samo da je lepo crtan).
November 8, 201410 yr comment_2781249 problem je i što je onaj fazon svaka epizoda jedan pričica... ali je sve to jako bajkovito i opušta. nije baš serija koju ćeš uzeti i progutati za tri dana, degustira se.
November 8, 201410 yr comment_2781251 Ja od novih gledam Kiseijuu dosta je dobar, krenuo ovog oktobra da se emituje.
November 8, 201410 yr comment_2781266 Bakuman,jedna od najoriginalnijih i najzaraznijih anima koju sam ikad pogledao ,sam vrh,preporuka definitivno.
November 8, 201410 yr comment_2781268 Jel to bese da ce izaci sa njim ako postane poznati kao crtac mangi? Meni je tu bas u startu bilo retardirano a ostalo je dobro koliko se secam.
November 8, 201410 yr comment_2781295 Jel to bese da ce izaci sa njim ako postane poznati kao crtac mangi? Meni je tu bas u startu bilo retardirano a ostalo je dobro koliko se secam. Jeste taj anime i veruj mi da je mnogo zanimljiv i dobar,moguce da je pilot malko lame deluje zbog toga ali veruj mi da prerasta u preteranu pricu... Za slice of life/daily life anime je u samom vrhu Edited November 8, 201410 yr by Lord Iffy Boatrace
November 10, 201410 yr comment_2781992 solidni su i bakuman (malo slabija poslednja sezona), a i psycho-pass. preporuka shingeki no bahamut, visoka produkcija, zabavno za gledati. takođe i kiseijuu od aktuelnih, zaniljiva ideja
January 18, 201510 yr comment_2798530 Jenya reported on her official Twitter account that singer Origa (birth name Ol'ga Yakovleva) passed away on Saturday due to lung cancer. She was 44 years old. Russian-born Origa first came to Japan in 1991 on a home-stay program, and made her major debut in Japan in 1995 under the EMI Music Japan label. She performed theme songs for Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society, Fantastic Children, and Princess Arete. She also performed the hymn singing voice for the character Kanon in Gust and KOEI Tecmo Games' Ar nosurge PlayStation 3 and PlayStation Vita video game, which shipped in Japan last year.
January 22, 20169 yr comment_2881655 One Piece ali ja stvarno ne mogu da verujem da Sanji treba da se zeni Oda-sempai, noooooooooo......
June 23, 20169 yr comment_2916515 Volim anime. Kad imam vremena pogledam. Trenutno pratim Gungrave i sviđa mi se. Od omiljenih anime-a bih izdvojio: Cowboy Bebop, Berserk, Samurai Champloo, Ghost in the shell, Ninja scroll, Outlaw star... Uskoro gledam i Black Lagoon.
July 4, 20169 yr comment_2917890 Jok. Black lagoon je zabavan, doduse ne kao Cowboy bebop. Hero Academia je super, mada je One Punch Man nenadmasan za sad kada su tekuce anime <30ep u pitanju. Odgledah Steins Gate i propratne filmove, mnogo mi se svidja Ali opis animea je genijalan Steins;Gate is about a group of friends who have customized their microwave into a device that can send text messages to the past.
July 5, 20169 yr comment_2918161 Sad sam na sredini Black Lagoon. Nije loše, Revi je carica. Sve u svemu može da prođe za ubijanje dosade. A Cowboy Bebop je nenadmašan.
July 6, 20169 yr comment_2918175 ReLife, jako simpatičan. blago me podsetio na eternal sunshine of the spotless mind.
July 6, 20169 yr comment_2918176 Jel gledao neko Haruhi? Ne kontam hsjp oko serije, meni je bzvz, plus ima previse filera u varijanti kada udju u vremensku petlju. Preporuka: Golden Boy
July 6, 20169 yr comment_2918180 Pogledao novi Berserk. Neverovatno mi koliko je spora ova 3d-cell shading animacija. Pozdravljam i to što su se odlučili da krenu tamo gde su i sami filmovi stali. Muzika je poprilično ložačka, ali ne mogu da zamislim kako će da izgledaju kompleksnije i veće bitke u budućnosti...
July 6, 20169 yr comment_2918190 haruhi nisam mogao da završim ni prvu epizodu. koliko se sećam, a davno sam čitao mangu, u nastavku berserka i neće biti nekih masovnih bitaka. uglavnom putešestvije gatsa i njegovog posseja. @zen: au bre, pa dajte nešto sveže. dal postoji neko ko gleda anime a da nije gledao golden boya