Jump to content

As I Lay Dying


Recommended Posts

  • 3 months later...
  • 1 month later...

In honor of their tenth anniversary, As I Lay Dying will be releasing an album titled Decas on November 8 in North America.

The record features three new songs, several covers and remixes by INNERPARTYSYSTEM, Benjamin Weinman, Kelly "Carnage" Cairns and Big Chocolate.

 

as-i-lay-dying-decas-omot.jpg

 

http://www.filestock.ru/3cajsdcw7r36/As_I_Lay_Dying-Decas-2011.rar.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Album sa tri pesme... odustaje se polako. Da vide ima li smisla da se radi ili pokushavaju da se otkache od izdavachke kuce koja ih podjebava jer nisu isplativi. U svakom sluchaju, propadoshe kao i svi ostali metalcore bendovi.

Edited by Vuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...

Морам да признам да од њих нисам очекивао Бог зна шта, мени се онај претходни никако није допао, али овај ми страшно прија. Најснажнији утисак је да не покушавају никога да импресионирају нити да врате "хеви метал" у живот прогресивношћу и шта ти ја знам (а имам утисак да су на претходном управо то желели), већ их уопште није срамота да одсвирају и нешто сасвим једноставно. Less is more, рекло би се. Одличан албум, прави металкор, који се не труди да се веже за оне старије правце и бендове. Искрено, металкор је и више узео од ну-метала него од хеви-метала. Желим и још да кажем да никада нисам волео Metallicu, Iron Maiden, Judas Priest itd (схватили сте) и мени су ти бендови одувек били страшно јадни, поготово прва четири албума Металике. Тек им је "Лоад" био стварно добар.

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni mnogo dobar album,svidja mi se clean,growl od Tima ocekivano prejak a gitare,za to nemam komentar,perfekcija :wink: jeste malo blazi album od prethodnih al kao sto rece neko gore,dobro je da se ne ponavljaju ili nekoga kopiraju.AILD su ipak trenutno TOP3 metalcore bendova.

 

 

@

Mena

 

mislim da je od tada bas pola ljudi prestalo i da slusa Metallicu :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Logan (Machine Head беше?)

 

По мени, најбољи металкор албум је "Shadows..." од AILD-а. Онај који је дефинисао један период овог правца барем. После су сви убацивали нека симофонијска срања (All That Remains и оне брзе солаже на албуму из 2007/8 ваљда..), а управо то је детаљ из којег нема ни назад ни напред. Ово ми се чини као повратак, велико одрицање свега што је бенд радио протеклих година, али то је добра ствар.

 

Што се Металике тиче (оф-топик је, али бићу кратак).. Не може нико да ме убеди да су она четири албума у четири године бесне балавурдије која прича неке глупаве Америчке анти-ратне приче квалитетнија од студијског рада већ зрелих мушкараца и музичара на "Load-u". ДА, албум је потпуно другачији од оног што је бенд до тада радио, али то није случајно. Па колико су само пута бранили тај свој рад од тврдокорних фанова. Све фанове тих првих радова Металике ја бих казнио слушањем оног сокоћала са Lou Reedom, Лула или како се већ зове.. Load је најбољи албум Металике, "I Dissapear" је најбоља песма коју је бенд икада снимио, и тако је Металика требало да звучи. Међутим, бројнији су били "ови други" (или барем гласнији) и отуда "St.Anger", "Death Magnetics" итд. Што је најгоре, мислим да су и ти албуми омиљенији од "Loada"...

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...