October 1, 201014 yr comment_2246412 Jebote,ti sav neki naopak. Još uvijek manje od tebe, jer ti, zaboga, slušaš Slayer, esenciju metala i zla.
October 1, 201014 yr comment_2246413 A jel nastavak recenice..James Hetfield is dead..im the king? xD
October 1, 201014 yr comment_2246440 Još uvijek manje od tebe, jer ti, zaboga, slušaš Slayer, esenciju metala i zla. Kakve to veze ima sa tim sto ti je muzicki ukus naopak,i svidjaju ti se lose pesme a ne volis dobre? edit - zaboravih na onu dobru staru:Mustaine je jedini muzicar koji svoje komplekse prenosi i na svoje fanove. Edited October 1, 201014 yr by lemmy sixx
October 1, 201014 yr comment_2246443 Kakve to veze ima sa tim sto ti je muzicki ukus naopak,i svidjaju ti se lose pesme a ne volis dobre? edit - zaboravih na onu dobru staru:Mustaine je jedini muzicar koji svoje komplekse prenosi i na svoje fanove. Meni je ova stvar odlična, sad što je tebi loša to je druga stvar. Ja volim neke stvari i albume Megadetha koje malo ljudi voli, npr. Risk mi je fantastičan album.
October 1, 201014 yr comment_2246568 Tooo Aces..... gledajuci ovo... stvarno je Drover "najslabija karika" sada u postavi, nekako je mrtav, ima poziciju k'o da mu se sere, i ona desna ruka mu ne lezi.... Nicke vrati seee.
October 1, 201014 yr comment_2246572 Kako dobro zvuce bubnjevi ovde Bolje nego bilo koji performans Drovera u Megadethu.
October 1, 201014 yr comment_2246595 Sto se mene tice Drover je bio najslabija karika i dok se Elefson nije vratio. A sad je to sasvim jasno
October 2, 201014 yr comment_2246803 Sto se mene tice mali govnarko je bio najslabija karika otkako je krocio u taj bend! on bi ovako mogao da odsvira jedino da ga napune svim mogucim opijatima i steroidima...pa i onda je diskutabilno da li bi umeo!
October 2, 201014 yr comment_2246807 Ajd prestanite palamuditi,covek je u bendu i kraj price.Ja ne znam sto vam toliko smeta,dva puta sam ih gledao uzivo od kako je on u bendu,i oba puta je korektno odsvirao.Jes da je u Beogradu imao ocajan solo,katastrofa,ali je pesme odsvirao sasvim dobro.U Bugarskoj je imao ocajan zvuk,ali nije on kriv za to.A na snimcima je u redu,Endgame je bas super "odlupan". Edited October 2, 201014 yr by lemmy sixx
October 2, 201014 yr comment_2246813 Slažem se potpuno sa Dobrokescem, pa da je čovek neka rupa ne bi baš tako lako upao u Megadeth. Gore je Lars svirao u Bugarskoj od njega, mada je Metallica bolji bend a i Maiden je tu negde.