March 5, 20169 yr comment_2893178 pa da, mada ja licno prema toj vrsti metala imam neku odbojnost, mnogo mi vise odgovara ovo "pronasao sam boga" i ti fazoni
March 5, 20169 yr comment_2893180 ...znači ne bi voleo da odsviraju Bad Omen ili The Conjuring ...ccc
March 5, 20169 yr comment_2893191 ma voleo bih, nego ne mogu da slusam cele albume i cele koncerte u tom fazonu
March 6, 20169 yr comment_2893376 Thrash metal tada nije ni postojao x) Jedini bend koji je tada svirao tres metal u svom izvornom obliku je Sodom. Svi ostali su muljali sa gruvom ili sa nekim skroz dvajespetim stvarima Naravno ovo nije tacno,to sto ti ne znas ko je u to vrijeme svirao Thrash ne znaci da ga nije ni bilo....recicu samo RAZOR - Decibels i jos gomila drugih... I da Megadeth je napravio megaalbum CW ,kakav god da bio, samo Heavy ili malo Thrash nema veze...tada je David omastio brke
March 7, 20169 yr comment_2893399 Naravno ovo nije tacno,to sto ti ne znas ko je u to vrijeme svirao Thrash ne znaci da ga nije ni bilo.... To je tada bio sve surovi underground, i nije se tu desavalo nista posebno. Al kad sam to rekao, mislio sam na velike bendove. Niko osim Sodoma nije svirao tres tada. Svi ostali su muljali sa gruvom, industrialom, a Slayer je muljao sa nu metalom.
March 8, 20169 yr comment_2893563 Imao je i Sodom po koju pank pesmu cini mi se, tako da su i oni eksperimentisali.
March 8, 20169 yr comment_2893571 Bilo je pank uticaja i pre toga, ali sve to i dalje zvuci kao tres metal.
March 8, 20169 yr comment_2893576 Mislim da generalno ljudi kenjaju za eksperimentalne albume a nisu im nikad pruzili sansu, niti ih preslusali, ima tu vrhunskih stvari i zabole me sto nije klasican thrash ili koji god podzanr - renewal, outcast, endorama, habit, chaos a.d., roots, cryptic, diabolus, load, one second, the burning red... bolji su mi svi ti albumi zilion puta nego neki kasniji 'povratnicki'...
March 9, 20169 yr comment_2893748 http://www.metalinjection.net/its-just-business/record-sales/metallicas-25-year-old-black-album-outside-megadeths-new-album-dystopia-last-week
March 17, 20169 yr comment_2895478 pre dva dana sam gledao na youtube-u megadeth live virtual reality za pesmu poisunus shadows. Pokusavam da nadjem ali ne uspevam. U fazonu oni sviraju a ti se setas oko njih. Ja sam samo Adlera zagledao. I sledeci put kad sam trazio da nadjem, nisam uspeo
March 17, 20169 yr comment_2895504 Nema skinuto je sa tubeta, nije lose, gledao sam sve vise puta posto imam deluxe verziju Dystopia-e... Inace poceli su i Post American World (sa ove distance ona mi je najbolja na albumu)uzivo da izvode, znaci ukupno 5 sad izvode, dosta... http://youtu.be/HvQMrk5YqVY
March 18, 20169 yr comment_2895558 sa ove distance ona mi je najbolja na albumu Album je takav da moze bilo koja pesma da ti bude najbolja. Sve su u sustini jako dobre. A meni sa ove distance je isto kao i kad sam prvi put slusao - lying in state. Nisam cuo da je jos nekom ona najbolja jbg, ali mene nesto pogadja sva ta drama u pesmi. Kad kenja po americi celu pesmu i na kraju solo majke rusije. Treba imati muda za tako nesto u periodu kad se na glavnoj sceni rusija kurci i gura amerima prst u oko. Trenutno druga najbolja mi je distopija zbog kikove solaze u prvom delu, bas je pogodio sta treba.
March 18, 20169 yr comment_2895573 Slazem se sve, mada mi je od svih, a ima ih, opet najbolja Dejvova solaza na Post American World, posle drugog refrena... rastura.
March 18, 20169 yr comment_2895575 Treba imati muda za tako nesto u periodu kad se na glavnoj sceni rusija kurci i gura amerima prst u oko. :blek: :blek:
March 20, 20169 yr comment_2896267 Ej more, 6 je slobodnih dana u julu izmedju Sofije i Bukuresta. Neko nek uradi nesto.