Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 84
  • Views 18.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam se renapalio na Månegarm kao mlad majmun, nabavio by accident Havets Vargar, Dodsfard i Vredens Tid na oriđinalima i ponovo se zaljubio u bend kao kad sam otvorio temu, stvarno mnogo slušam ove

• bogovi se vracaju

• Author
comment_2869337

Povratak u sili i slavi posle prethodnika koji je bio najslabiji Manegarm, opametili su se da vrate uglavnom svedske tekstove a ova dva na engleskom su mi kao neki tribjuti: Odin Owns Ye All je throwback na Einherjer a u Call of the Runes cuje se u refrenu Forever I am bound to Fate of Norns, volim i ja taj AA album ;)

Inace ove godine slave 20.rodj pa se ovaj album prosetao kroz skoro celu karijeru - skoro celu nazalost jer nema olujnih BM momenata sa prva dva ali ima violina, mid tempa, huge epike, pa cak i magicne akustike i zenskih vokala sa Forest Sessions.

Sve u svemu, pravi pagan metal je ziv :rockdevil:

12239732_10153777865793760_7311429200314118855_n.jpg?oh=371df40979994265811a25a9f8d84fba&oe=56AF3B18

Turneja za ubiti!

Edited by Grobodan

• 3 years later...
  • Author
comment_3014127

Niko da pomene novi https://mega.nz/#!3RZxHKTB!X5I-dxyWhClYYtckw6qcSh05EKOp49cCGAPa-p5AxQU

Nastavljaju u stilu prethodnika pa jos i pojace, izbacili su tekstove na engleskom i one komercijalnije Odin owns ye all momente, samo tradicionalni odlicni pagan metal :rockdevil: svaka cast, bas se lepo drze posle svih ovih godina.

• 6 years later...
comment_3116281

Kad smo već preskočili prethodni iz 2022, da se ne ogrešimo opet.

Novi stiže krajem avgusta — Edsvuren.

Na momente sladunjavo, rekao bih, ali imali su takve izlete i ranije. Srećom, ništa na engleskom. 🙂

Koga mrzi da gleda spotove, samo audio: https://manegarm.bandcamp.com/album/edsvuren

Ladno su već tri videa objavili u najavi. :))

• 1 month later...
comment_3117620

Greška, evo ispravnog linka:

Knjigovanje

Manegarm - Edsvuren (2025)

Piše: Ilija Đurđanović Nastavljamo sa švedskim metalom. Manegarm su stvoreni u mestu Norrtälje, i plasiraju progresivni viking metal, dobro produciran, odpevan na švedskom jeziku. Album je...