Jump to content

Pero Defformero


Apeiron

Recommended Posts

Hajde da i ja u par rečenica sumiram utiske sa SveCke premijere:

 

Doneli smo iz Bgd zvuk i svetlo (hvala Kljunu na razumevanju i damping ceni!) da bi bilo sve na nivou, i prodali dovoljno karata da se pokrijemo. Ojha! Još i ostalo ... Vlaja Buraz i ja pojeli po šiš-ćevap! :pivopije:

 

Šalu na stranu - bilo glasno i dobro, mada onaj prostor nekako čudno odzvanja ... u različitim delovima sale su neke stvari sasvim neočekivano odzvanjale ... nisam mogao previše šetati po sali kada je svirka počela jer sam bio na vratima ali tamo skroz pozadi kod šanka i ulaza se jako lepo čulo.

 

Bilo je hladno za sve pare ... band se zagrevao tako što je svirao stvari brže ;-) . Gotičarku su svirali skoro duplo brže ... pitao sam se hoće li Biške stići da izdeklamuje sav tekst :muzicar: . Sale Friš je izjavio da se smrzao kao nikad u životu. U Rumi ubuduće pravimo svirke samo u periodu april-oktobar. Jedan lokalni omladinac mi je i rekao da bi bilo bar pedeset ljudi više da je toplije. Gomila njegovih drugara i prvenstveno drugarica je odustalo od smrzavanja.

 

I bez toga - poseta odlična. Bilo je skoro 200 ljudi. Ako neko misli da je to malo - grdno greši. Danas retko koji SrBski band može prodati 200 karata u Rumi. A Pero Defformero tek kreće ...

 

Setstre Rumunke i braća Rumuni :rolleyes::P rekao bih zadovoljni, bend zadovoljan jer je ispoštovao iste.

 

Još jednom bih se zahvalio svima koji su pomogli oko ovog koncerta ... od ugovaranja preko preuzimanja i lepljenja plakata, reklamiranja koncerta, unošenja i iznošenja opreme ... svaka čast!!!

 

Samo bih još zamolio stare fanove da imaju strpljenja jer se sada malo mora poštovati i neki rezon u promovisanju ovog albuma - nove stvari nećete čuti sigurno pre jeseni, a možda ni do iduće godine jer sada prvo ovo objavljeno treba predstaviti ljudima. Da bi bend mogao da ispoštuje ove malo više standarde koje sada pokušava da postavi, mora poštovati i neki red poteza i diskografska pravila.

 

Sada ćemo prvo napraviti medijske promocije albuma u Bgd i NS, a potom za oko mesec dana i velike koncertne promocije u oba grada. Za Bgd ćemo napraviti nešto malo veće tipa velika sala SKC-a pa kom obojci kom gefufne :rockdevil::rolleyes: .

 

Potom ćemo pokušati da sviramo gde god možemo, a da se pri tom može ispoštovati barem elementarni tehnički nivo ... svakom ko je ovaj bend ikada video uživo je savršeno jasno da je i pored odlično snimljenog albuma glavna snaga Pero Defformera u sjajnim živim nastupima. U tom ambicioznom i možda samoubilačkom :redface::redface: poduhvatu će nam biti potrebna svaka lokalna pomoć savet i preporuka.

 

E ... hebi ga ... ja baš ne umem ovo kratko da napišem ... :mad::udri::seronja:

Share this post


Link to post
Share on other sites

lepa svirka bejase, nema sta...

... jedina zamerka je kazu "istovetnost" nastupa sa predjasnjim nastupima... isti "fazoni" i tako to...

meni je ovo bio prvenac, pa mi je bilo super! :D

 

inace, posto ne vidim temu - da li se jos neko dokopao Piknikovog novog albuma? :)

trebali su napraviti zajedno svirku, stvari su odlicne! :D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postovani bendovi,

 

Kao sto i sam naslov kaze, posle jednogodisnje pauze, Metal Battle, takmicenje za nastup na prestiznom i ujedno najvecem metal festivalu na svetu, Wackenu, se nastavlja 2009 godine.

Kao sto vec znate, sa takmicenja iz 2007 godine, pobednik se na Wackenu u okviru WET (Wacken Evolution Tent) stejdza bori sa metal battle pobednicima iz drugih zemalja za potpisivanje ugovora sa Armageddon Music. Prisustvovanje najznacajnijem dogadjaju u metal muzici, posmatranje priprema najvecih metal zvezda direktno u bekstejdzu, posmatranje postavke 2 ogromna Wacken main stejdza, uzivanje u muzici najboljih svetskih bendova su samo dodatni motiv za pobedu.

Kao i 2007, na takmicenju ce pravo ucesca imati svi bendovi koji nemaju inostrani ugovor, a sa podrucja su Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore ili Hrvatske. Konkretno, svirke-takmicenja u Srbiji odrzace se u beogradskom Living Room-u (SKC), s tim da cemo se zaista potruditi da deo takmicenja prebacimo u Novi Sad ili Kragujevac. Novina je, takodje, da ovaj put necete morati prijave slati postom, sve ce moci da se zavrsi elektronskim putem, tacnije, putem maila [email protected]

Prijavljivanje ce biti moguce do 10 marta, a prva svirka je 18. marta.

 

Takodje, ono sto je jako bitno naglasiti je, da, nazalost, nakon iskustva od pre 2 godine, kada je samim svirkama prisustvovao znatno mali broj ljudi, i kada smo zbog ovog takmicenja pretrpili prilican gubitak novca, necemo moci da bendu pobedniku obezbedimo troskove za put u Nemacku, medjutim, uprkos tome smatramo da je ipak u interesu bendova i uopste domace scene, da se takmicenje ipak odrzi, jer drugacije otici i nastupiti na Wackenu je maltene naucna fantastika za vecinu bendova sa ovih prostora.

 

 

Sve najbolje,

 

Terra Nostra Tim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdravljam društvo za šankom !!!! :pivopije: vi ste još tu hehe ,nisam prilazio ovamo nepamtim pa naleteo da vas sve POZDRAVIM hvala na podršci jer da nije vas nebi bilo ni nas ;)

Ps: evo nekih mojih zajebancija veliki pozz od P.Deff

 

kocentracija pred boj..

10756.jpg

 

Prvi plotun P..A..L.Iiiiii

10710.jpg

 

U mamu mu jebem neće da opali ?!?!?!

10726.jpg

 

A.RRR AaaRrrrrr Kurva sudbinaaa ode mi pritisak u k....c

10733.jpg

 

odluka je pala!!! idem lično da eksplodiram medju njih!!!!!

10728.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tek pre 5-6 dana sam cuo za ovaj bend .... jbg, ali od tad ne vadim disk iz kompjutera, odusevljen sam, svaka cast momci

 

:pivopije::pivopije::pivopije::pivopije::pivopije:

 

Heh, nemoguće da ih dosad nisi provalio.

 

Inače, meni je nastup Pera Defformera na onom alternative rock festivalu prošlog jula u Bašti SKC-a bio najbolji koncert nekog domaćeg benda na kome sam bio u 2008. godini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...