January 5, 20178 yr comment_2942444 Najveci drama queen u istoriji metal muzike, svega mi. Time je bio prenatrpan, bez ikakvog smisla album, a utripovao je da je uvatio boga za muda, a u stvari mu Nuclearblast zavrce ta ista muda na pravni nacin, i drago mi je zbog toga. Bendovi izbace 5 albuma za vreme tog jednog njegovog i nikad mu nista nije dosta.
January 5, 20178 yr comment_2942446 Tacno...prvi album e za Time - Betovenova Deveta, s'o bi rekao Momcilo Edited January 5, 20178 yr by KazimKazim
March 1, 20178 yr comment_2945643 Vec su na 99%. https://www.indiegogo.com/projects/wintersun-crowdfunding--3#/
March 1, 20178 yr comment_2945647 Cilj je 150 hiljada evra, a paket kosta 50e. To je 3000 ljudi a imaju 370 hiljada lajkova na FB. Presisace i tih 3000 lagano s obzirom da ovo traje do kraja meseca.
March 1, 20178 yr comment_2945655 Celi cilj je 750 hiljada, ovo je kao prva runda finansiranja ... Ja i dalje ne mogu da verujem da fanovi debili rade ovo. Jebeno ce finansirati studio i jebenu saunu liku koji je rekao da ne moze da napravi album, ali je ipak napravio album sa onim sto ima sada. U fazonu, govno da isere, njegovi fanovi ce da pojedu, svega mi. Iskren da budem, ne podnosim ga vise, nekad sam ga cenio i kao muzicara i kao osobu nakon nekadasnjih dopisivanja sa foruma, sada ne mogu da ga smislim zbog ovakvih stvari.
March 1, 20178 yr comment_2945658 U fazonu, govno da isere, njegovi fanovi ce da pojedu, svega mi. Pa to je slucaj za vecinu popularnih metal bendova. Devin Townsend bi mogao svake godine da crowdfunduje jedan album i uvek bi sakupio pare.
March 1, 20178 yr comment_2945659 Samo sto Devin radi sve sam, i dostavlja rezultate, ne kuka, ne zali se, sprda se, uvek je sa fanovima odlican nakon svirki. Dok je ovaj primadona nevidjena, bira svirke gde ce da ide, sve mu smeta, ne moze nista da uradi sam, uvek mu treba vise, izmislja prohteve zahteve. Ali da, slazem se da danas svim vecim bendovima prolaze te crowdfunding kampanje iako im nisu ni potrebni, dok recimo bendovi kojiam stvarno znaci par hiljada za mix ili master, ne mogu da saberu nikako ... Jebiga.
March 1, 20178 yr comment_2945671 lal http://www.metalinjection.net/latest-news/wintersun-is-crowdfunding-an-ungodly-amount-of-money-for-its-new-studio
March 14, 20178 yr comment_2947514 Bez obzira na crowdfunding ideju, koja je i dobra i loša istovremeno, verujem da će album sigurno biti bolji od Time I po ovome što sam do sada čuo. Time I mi je nekako usiljen.. nije mi legao ni do dan danas.
July 19, 20178 yr comment_2957438 Evo i torenta https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5430428 Leptejebo kakvo je ovo smece, ne mogu da slusam koliko je produkcija krsh ... Ne mogu da procenim da li je gori bubanj ili gitara.
July 27, 20178 yr comment_2958107 Iako stvarno ima cudnu produkciju, gitare su crunchy ali tise u miksu ipak je vrlo dobar album, cak mislim da ce se posle vise slusanja jos povecati ocena. Ovo je dosta mracniji album nego prosli, a i ima neke melanholije sa prvog Wintersuna.
August 2, 20178 yr comment_2958497 Obrni okreni, najslabiji Wintersun do sada, a mislio sam da ce biti bas dobro cepanije nakon odgledanog dokumentarca o artistickoj golgoti jadnog Jarija. Ima vrhunskih segmenata ali sve u svemu tesko kalemljenje.
August 9, 20178 yr comment_2959013 Forest i Loneliness fenomalne pesme, ove druge dve mi jos nisu legle. Btw. Jari je sam snimio ceo album kod kuce, zato je produkcija cudna. Bubnjevi su programirani.
August 9, 20178 yr comment_2959019 Meni je skroz super album, mislim drugaciji je, mracniji, melanholican. Doduse prvi Wintersun mi je neprevazidjen. Ovo je samo potpuno drugacije od Time I, kapiram da ce Time II da bude potpuni nastavak Time I. Ali brate, Jari ga bas zasra sa svim ovim jurenjem oko svog studija, para za snimanje, itd. Kako covek u jebenoj Finskoj nema para da ulozi u svoj bend, i iza tebe stoji jebeni NB koji iako te muze mora da ti da pare za snimanje. On stvarno ima neke frke sam sa sobom a odlican je muzicar i kompozitor, sa ovim prenemaganjima i kasnjenjima samo moze da zakopa sebi karijeru jos vise.