Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2117423

Da.Sranje pesma.Kao doduse i ceo "The Great Southern Trendkill".Meni licno je taj ceo album krs.

mozda bi mogao da biras reci i pokazes bar neki respect."krs"- mislim stvarno

• Replies 2.9k
  • Views 249.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Koga bre boli kurac za tvoj napucani deluxe remaster digi.

• I'm Calmer Than You Are
    I'm Calmer Than You Are

Očigledno mnoge, jer sam već prodao tri. Šabančino glupava.

• In The Flesh
    In The Flesh

Moze Rob da bude ovakav ili onakav, prodan, trendas, fejk... bolje fejk muzicar no iskreno nacisticko govedo.   Jos smjesnije od svega je izgovor white wine-white power i u istom dahu se ne izinjava

comment_2117703

ironija je uvek omiljeno sredstvo za samoodbranu... mislim stvarno. i da, u pravu si ruzne reci se ne koriste u istoj recenici sa panterom. mada imas bezbroj kretivnijih fraza za iskazivanje neslaganja tvog muzickog ukusa sa onim sto je trendkill

comment_2117950

ironija je uvek omiljeno sredstvo za samoodbranu... mislim stvarno. i da, u pravu si ruzne reci se ne koriste u istoj recenici sa panterom. mada imas bezbroj kretivnijih fraza za iskazivanje  neslaganja tvog muzickog ukusa sa onim sto je trendkill

jesi razmislja da se uclanis u grin pis?ili mozda u omladinu jazasa...oberucke bi te prihvatili...

comment_2117954

Ту је и вечерња школа новинарства Владе Џета.

http://www.youtube.com/watch?v=SphERapxnvE

Как'а секси балада, штета што се одрекоше, једно време ми вазда свирало у колима. Ноћна романтика.

Edited by Вуду ПопаЯa

comment_2118024

jesi razmislja da se uclanis u grin pis?ili mozda u omladinu jazasa...oberucke bi te prihvatili...

razocarala sam se kad sam tebe tamo ugledala!mhihi.gif

i ne diraj mi vise panteru ,moralni i ntelektualni krshu.....evotigana.gif

comment_2118208

ironija je uvek omiljeno sredstvo za samoodbranu... mislim stvarno. i da, u pravu si ruzne reci se ne koriste u istoj recenici sa panterom. mada imas bezbroj kretivnijih fraza za iskazivanje neslaganja tvog muzickog ukusa sa onim sto je trendkill

:haha::haha::haha::haha::haha:

Ej Trne,moralni i intelektualni krsu,kako te bre nije sramota da predlazes curi takve strasne stvari...mislim stvarno tebra...drzi se ti FK Futoga,i ne mesaj se u odnos fanova prema svom omiljenom bendu.

comment_2118229

Kako se ja izrazavam prema necemu sto mi se ne dopada je moja i samo moja stvar,a i lepo sam naglasio da je to moj licni stav i ukus.Podvuceno se odnosi na to koliko je smesno tvoje trpanje u nesto sto te se apsolutno ne tice,i za sta treba da te svrbi medjunozje.

A sto se tice ladjenja,nemas brige.Trne se ladi u klupskim kancelarijama FK Futog,ja se ladim uz suskanje evrica,a tebi preporucujem hare krisnu,cuo sam da smiruje ljude koje niko nista ne pita.

comment_2118233

razocarala sam se kad sam tebe tamo ugledala!mhihi.gif

i ne diraj mi vise panteru ,moralni i ntelektualni krshu.....evotigana.gif

pokenjam mi ti se po svim kopijama  The Great Southern Trendkill koje su izasle i koje treba da izadju...vise puta...

:haha:  :haha:  :haha:  :haha:  :haha:

Ej Trne,moralni i intelektualni krsu,kako te bre nije sramota da predlazes curi takve strasne stvari...mislim stvarno tebra...drzi se ti FK Futoga,i ne mesaj se u odnos fanova prema svom omiljenom bendu.

brate,stvarno kenjam...ko da sam amfilohiju crkvu dirao...

beznadezni ste slucajevipukeface.gif

Pod kreativnijim frazama se podrazumevaku manje uvredljive fraze. vas dvojici ni fusnote ne pomazu. aj sad oladiteorangelistening.gif

080121-mlk-vmed-6a.widec.jpg

evo ga kolega...

Kako se ja izrazavam prema necemu sto mi se ne dopada je moja i samo moja stvar,a i lepo sam naglasio da je to moj licni stav i ukus.Podvuceno se odnosi na to koliko je smesno tvoje trpanje u nesto sto te se apsolutno ne tice,i za sta treba da te svrbi medjunozje.

A sto se tice ladjenja,nemas brige.Trne se ladi u klupskim kancelarijama FK Futog,ja se ladim uz suskanje evrica,a tebi preporucujem hare krisnu,cuo sam da smiruje ljude koje niko nista ne pita.

ovaj,mozda je olja beckovic registrovala profil...il nas vudu opet zajebava...

Edited by Trne-svetska mega faca

comment_2118242

Olja Beckovic ima premale sise za toliku kenjazu...nije ona...sa druge strane,Snele Nele je Klea oterao u penziju,a cim je Kleo u penziji nema potrebe za tamo nekim TK.Ono o cemu treba razmisliti je danasnje pojavljivanje Vuka Jeremica na yumu-u...samim tim,moguce i da je drugi kurjak dosao za njim,Vuk Bojovic...a svi znamo koliko se on prima na tigrove,lavove,pume,riseve...samim tim,i na pantere.Crne.

comment_2118325

hahahaha...

definitivno bojovic...k'o prstom u oko...

hmmm, kako ste me provalili? skoro su mi pobegla 2 prvoklasna primerka mamlaza iz zoo-a, pa sam ubedjen da su ovde. eto sam sam ih nasao. ccc od sad vas stavljamo u celije sa video nadzorom.neuracunljivi steicon_da.gificon_da.gif

sta ima ko da me pita za misljenje? kao da ovde neko nekog pita za dozvolu...uostalom moja zamerka je bila prilicno korektna, a konfliktni likovi vide problem gde problema nema.pa po svaku cenu traze razlog za vredjanje.

comment_2118370

Vuce Bojovicu,doajenu srpske zoologije,zapoceo si konflikt.Moras shvatiti,oooo kurjace sa zavejanih planina,da svako ima svoje misljenje o odredjenoj materiji i pravo da to misljenje iznese na njemu zeljen nacin.To sto ti Vuce,veliki bvana beogradskog asfalta,ne volis da neko nesto lose kaze o tvojim panterima,tigrovima,lavovima...i osecas neverovatnu potrebu da zbog toga iz nicega stvoris konflikt,jeste tvoj problem.A problemi se resavaju.Vec sam rekao,hare krisna,pronadji unutrasnji mir.Pa ces,pored zivotinjske strane sebe,otkriti i spiritualnu stranu svog postojanja.

I da,povedi racuna o onima kavezima za tigrove...mnogo su mali,to su velike zivotinje,treba im prostor,ovi uslovi u kojima ih drzis su sadisticki.

Nadam se da moje pismo nece zavrsiti u kanti za otpatke.

comment_2118394

e pa konflikt ne moze da napravi samo 1 osoba. nemoj sad sad se pravis nevest. jbg sve sto se tice pantere tice se i mene, ni ti ni tvije pismo koje je samo smece nece to promeniti. a to da je moj prvi post bio upozoravajuci i korektan ne mozes poreci. cak i da si samo rekao da da ti se ne svidja album, bilo bi sasvim ok. ali ne, ti moras da kazes kao je krs i sranje. brate, ne moze tako.