Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 15.4k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Ja nisam gledao, odličan sam.

• Napravio sam ja extenziju za Chrome, ako hoces poslacu ti je, blokira samo njega, tj brise njegove postove. Uradicu kasnije da mozes da uneses na kojoj temi da ga ne brise, za sada radi samo za ceo fo

• u usta ti ga metnem

comment_2483149

Spodoba oskarovska.

Naravno da ću gledati, ali mi je uvek smor kada znam šta će biti na samom kraju.

Mislim da je to jedan od onih filmova kod kojih nije toliko bitno kakav je kraj, jer akcenat uopšte nije na njemu, tako da svakako odgledaj.

Kraj je manje-više očekivan.

comment_2483427

Meni nikako nije jasno kako ovi ljudi nisu bili nominovani za oskara. Nik Nolti (Warrior) i Ben Kingsley (Hugo) za sporedne muske uloge. Tilda Swinton (We need to talk about Kevin) glavna zenska uloga, Michael Fassbender glavna muska uloga (Shame). To mi je daleko bolji izbor od dosta glumaca i glumica koji su nominovani. Inace ko i prosle i pretprosle godine, vise je ovo bila neka parada nego prestizna dodela nagrada.

comment_2484128

хм. ја сам очекиво да се Кејт утегне ко Мира Шкорић, тако да су моја очекивања у потпуности испуњена.

Naravno, to se podrazumeva.

beckinsale_underwo_1436099a.jpg

comment_2484326

Za one koji ne znaju ima da se skine DVDSCR filma The Woman in Black ,sasvim dobar audio i video kvalitet sem watermarka koji pise ispod ali ne smeta.

http://www.imdb.com/title/tt1596365/

Ok je film ali je malo konfuzan kraj i ostaje tako nerazjasnjeno.

Симпатичан филм, има занимљивих сцена, није разочарање, но не знам шта има конфузно када је кристално јасно објашњено зашто убија, где одлазе, и зашто није престала...

comment_2484410

Морам да признам да и мени мало није јасан крај, мада капирам генерално фору. У сваком случају, ок је филмић. Има пар тренутака да се баш исцимаш. Је л' ово беше prequel или римејк?

comment_2484423

Симпатичан филм, има занимљивих сцена, није разочарање, но не знам шта има конфузно када је кристално јасно објашњено зашто убија, где одлазе, и зашто није престала...

Objasni mi zasto nije prestala, samo stavi spoiler :)