Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 191.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://www.setlist.fm/setlist/evergrey/2007/dom-omladine-belgrade-serbia-6bd9aec2.html  Nosferatu (Demanded by the audience, was not in the list) poslednji put da se srpski narod izborio

• Svi ste vi pop konzumeristi koji ne kupuju diskove (ne dobijaju ih na recenziranje) i zato ste niža vrsta koja ne zna kako treba da sluša muziku.

• ..charlie..
    ..charlie..

Hocemo Evergrey u Beogradu!!!

comment_2925030

Napredak u odnosu na Hymns. Isti pristup mjuzi, samo su pesme zanimljivije, melodije ubedljivije i pamtljive, plus ovaj put ima i nekoliko bržih numera, što pomaže kad se album sluša u celini. Nedostaju mi oni tragični momenti koji su pesme poput The Essence of conviction ili When the walls go down činili tako jezivim, ali dobro.

Na prošlom albumu nisam mogao da izaberem nijedan jedini favorit, ovde ih imam nekoliko: Passing through, In orbit, Distance, My allied ocean.

comment_2929123

Uh nisam nesto preterano zadovoljan novim, iako stoji ovo sto gospodin rece apsolutno

Isti pristup mjuzi, plus ovaj put ima i nekoliko bržih numera, što pomaže kad se album sluša u celini.

Dakle album jeste raznovrsniji od Hymns koji je ceo tekao u jednoj emociji i tempu, ovde se razmisljalo o sarolikom tempu i flowu sto jeste svakako za pohvalu, ima i nekih neocekivanih resenja kao sto je otvaranje albuma i prvi spot za Distance sto je malo cudno.

Problem je meni sto mi je album neujednacen, ima hitova s jedne strane a sa druge pesama za zaborav. Mada i ti hitovi nisu na nivou pesama kao Masterplan, Touch of blessing, More than Ever, Nosferatu itd. Meni je naj traka sa album In Orbit sa Floor i nju bih gurao prvu, no dobro, vidim da se snima spot.

Iako stoji da se bend ocigledno trudi i ne ide na autopilot, mislim da je jasno takodje da im je zlatno doba inspiracije proslo.

• 1 month later...
comment_2938937

Izasao spot sa Floor.

http://www.youtube.com/watch?v=XKNg2dcO94k

Gledao sam ih pre par dana u Becu prvi put. Odlicna svira, odlicno su usvirani, Tom korektno peva, zvuk odlican, klub mali, ali popunjen(bilo je dosta klinaca i klincezi zbog Delain), publika ih je bas super prihvatila. Steta samo sto je bilo kratko, falilo mi je bas puno pesama na setlisti, ali bio sam svestan da ce tako i biti.

Njihov merch se prodavao u dvoristu u satoru, jer se delain toliko rasirio da nije bilo mesta i za njih. :D

Edited by ..charlie..

• 1 year later...
  • 5 months later...