October 18, 200321 yr comment_291793 ovde je rec o gitaristi, a ne celokupnom radu njegovog benda i sl.. Znaci poenta su solaze, a Garry tu jede zivu decu (Boro pricuvaj se ti.. )
October 18, 200321 yr comment_291810 Dobro, ovaj moj zadnji komentar jeste bio malo van teme, ali... Nije baš tačno to što si napisao... Sve se treba uzeti u obzir, da je riječ samo o solažama Sambora ne bi trebao ni prismrditi ovdje, ali kad malo bolje analiziraš njegov rad, ukusno aranžiranje dionica, odmjerenost i uvijek dobar odabir tona za potrebnu pjesmu ... dođe ti da ga kandiduješ za najboljeg.
October 18, 200321 yr comment_291820 Richie? O yeah a: To i ja kazem, on zna kako da napravi "catchy" pesmu i melodiju, kada da natera gitaru da zaplace, kada da sapuce... Ma oba su odlicni, ali je Richie bolji u aranzmanima.. 8)
February 2, 200421 yr comment_376651 nisam citao prethodnih 7 strana, mrzelo me.... moj izbor je definitivno Ritchie Blackmore kao neprikosnoveni broj 1. Na mesto broj 2 dolazi mi Jimi Hendrix Na mesto broj 3 bih potpuno pristrasno stavio Mark Knopfler-a.
February 6, 200421 yr comment_381265 Ma zmija Hehhehe Page,Slash,Sykes,Satriani,Vai,Blackmoore...Stiv Mors
February 6, 200421 yr comment_381283 vay,satriani,steve lukhater[toto],blackmore,gary moore, eddie van halen ,george lynch[dokken],steve hove[yes],petrucci,page,romeo,knofller, m.schencker,may,hendriks,malmsteen,di garmo,vito bratta,david gillimour, kee marcello,john sykes,john norum.........
February 7, 200421 yr comment_381862 Hendrix je najveca faca , a vi pricajte sta ocete.Mozete da pitate sve gitariste koje ste naveli ko im je najveci uzor u sviranju i svi do jednog ce vam reci Hendrix.Ako kazu da je neko drugi - lazu.
February 15, 200421 yr comment_391162 hehehe...dushan pati od manijakalne promene raspolozenja...i od ADD-a ocigledno...slash valja,slash ne valja,ocemo li u bioskop veceras...? prvo:reci da slash kopira joe-a je previse kaloricna recenica...i netacna pre svega...ako krenemo takvom logikom onda na svetu postoji originalnih gitarista koliko za prste jedne ruke...slash kopirao joe-a,joe kopirao page-a...to je nebitno...svaki veliki gitarista je uzimao delice od drugih kad je izgradjivao sebe...i svakog kada pitaju kako je naucio da svira on kaze:"ucio sam od najboljih"... da ne ispadne da branim coveka po svaku cenu... da sumiramo...on je samo prvi medju jednakima...
February 15, 200421 yr comment_391489 E dosta kenjanja stvarno ja volim Slash-a ali sto je mnogo mnogo je, Jimi je bog i tacka. The name of the game Is to titillate the brain Stimulate the immorality
February 15, 200421 yr comment_391840 Hendrix je najveca faca , a vi pricajte sta ocete.Mozete da pitate sve gitariste koje ste naveli ko im je najveci uzor u sviranju i svi do jednog ce vam reci Hendrix.Ako kazu da je neko drugi - lazu. zna covek sta valja!!!!!!!!
February 16, 200421 yr comment_392823 SLASH JE GOVNAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!KO PLJUNE PO BLACKMORE-u OCI CU MU ISKOPATI!!!!!!!!!!!!!!!
February 17, 200421 yr comment_392997 http://www.marshallamps.com/images/marshal...es/quotes.html# i kraj price... zapazite ko je prvi...
February 17, 200421 yr comment_393212 realno sta ima da pljuje ko o njemu on je odlican gitarista ali mana mu je njegova egocntricnost.eto dokaz da nista nije savrseno!!!!
February 17, 200421 yr comment_393677 SLASH JE GOVNAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!KO PLJUNE PO BLACKMORE-u OCI CU MU ISKOPATI!!!!!!!!!!!!!!! Jebo te Blackmore jadno je govno.
May 19, 200421 yr comment_455984 Ritchie Blackmore je Bog, mada ni Steve Vai, Malmsteen nisu za bacanje! Edited May 19, 200421 yr by Candice Night
May 20, 200421 yr comment_456420 Ne smemo zaboraviti bolesni um jednog od najvaznijih gitarista u hard-rock muzici a to je definitivno Ritchie Blackmore (najbolji,najbolesniji)
May 20, 200421 yr comment_456484 Najbolji - ne vreujem. Najbolesniji - definitivno. Tu se ne smeju zaboraviti Hendrix, Jeff Beck(mislim da ga nije niko pomenuo, mozda gresim), Jimmy Page, i od novije generacije Vai, Satriani, eventualno Malmsteen.