June 7, 201114 yr Author comment_2358274 Skakanje po autobusima i gadjanje nozevima po parkovima ce ti divno stajati u CV-u.Pravi pravcati pravnik.
June 7, 201114 yr comment_2358275 To će se navesti kao "iskustvo u radu na terenu u najtežim uslovima, kao i u timskom radu sa nepoznatim osobama u slučajnoj situaciji".
June 7, 201114 yr comment_2358283 Obrnuo jednom, ništa specijalno nisam zapamtio sem one deliver us koju sam čuo i ranije, sve u svemu krš, najbolja pesma mi je Jester’s Door a to govori dosta
June 8, 201114 yr comment_2358349 i ja mrzim olju crnogorac , a gotivim postene kurave iz picinog parka. picin park?
June 8, 201114 yr comment_2358567 picin park? pa ovakve krmaca ne moze da oprasi! odakle su? sa koje planete su sisli? garant su cigani , a i da nisu , treba im obe ruke odseci. eh , da nam je jedan ahmedinezdad... dete dati na usvajanje , a ovu skotnu kuju svakog dana u odredjeno vreme zapisavati u celiji! prokletnici podmukli , neka su prokleti... . ----- jedino je stari kvalitet na ceni* http://www.youtube.com/watch?v=RbEGmH4oVE4
June 9, 201114 yr comment_2359266 Ja nisam hteo da docekam album na noz kao vecina, nego sam mu dao vise prilika i moj zakljucak je ipak da je ovo slabo mnogo. I prosli album sam jedva svario, a kad sam svario ok mi je bio(iako najslabiji od svih), mada IF su jos odavno rekli svoje, i svi to znamo. Kod ovog albuma mi najvise smeta jebeni Andersov vokal, deluje mi u nekim trenucima kao da pravi sprdacinu neku, i smeta mi dosadnost i bezidejnost pesama. Jedino sto vredi ovde su poneki dobar rif i solo, i to je sve. Mislio sam da je prethodni najgori album, ali ovaj ga je nadmasio.
June 10, 201114 yr comment_2359323 Meni je vokal ok, s obzirom kakav je bio tek na proslom albumu. Sve u svemu, na albumu ima 3 dobre pesme i to je to. Bar je bolji od prethodnog.
June 10, 201114 yr comment_2359393 Kod ovog albuma mi najvise smeta jebeni Andersov vokal, deluje mi u nekim trenucima kao da pravi sprdacinu neku, i smeta mi dosadnost i bezidejnost pesama. Jedino sto vredi ovde su poneki dobar rif i solo, i to je sve. E ovde si apsolutno sve reko o albumu.
June 10, 201114 yr Author comment_2359421 Sviraju kurcu,oni su svoj vrhunac dostigli sa Clayman,sve posle toga je pad i mlacenje prazne slame.Ok,bilo je dobrih momenata,"Come clarity" je dobar album,ali generalno su otisli u kurac jos odavno.
June 11, 201114 yr comment_2360009 Recimo da bi od ASOP i ovog novog mogao da se skrpi jedan dobar IF album. Uzeti 6-7 pesama sa prošlog (zapravo, sa EP-ja pre nego sa albuma) i 3 sa ovog novog i to je to.
June 11, 201114 yr comment_2360040 Meni je Come Clarity najbolji od ovih albuma koji su izasli posle Clayman-a.
June 12, 201114 yr comment_2360375 Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) ,izgleda da je napokon Anders naucio da pjeva Jedino sto meni fali na ovom albumu je Jesper i njegova prepoznatljiva melodika u pjesmama i ritam al jbg iovako Bjornu treba skinuti kapu za rad na albumu. Sve se na kraju svodi na "ukusi su razliciti",ovim death metal drekavcima se nece svidjeti a pravim IF fanovima hoce!
June 12, 201114 yr comment_2360449 Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) Ja ne videh nijedan takav post u poslednjih 6 meseci, a većina ljudi koja postuje ovde prati IF već godinama i dobrano je zagazila u dvadesete. Prema tome, ne može nam niko prodati muda za bubrege.
June 12, 201114 yr comment_2360485 Znaci ovaj album i Amon Amarth album sam poslusao sve ukupno jedan put,stvarno oba smaraju,stvarno razocaravajuce Edited June 12, 201114 yr by Mita
June 12, 201114 yr comment_2360505 Znaci ovaj album i Amon Amarth album sam poslusao sve ukupno jedan put,stvarno oba smaraju,stvarno razocaravajuce Zato novi insomnium izlazi valjda na jesen, oni neće razočarati
June 12, 201114 yr comment_2360514 Ne stize se od SyX nista slusati ovih dana, pa sam samo na brzaka presaltao i ne svidja mi se sto vuce na onaj grozan STYE, ali na par mesta ima nekih zanimljivih momenata, mozda i ne bude lose.
June 12, 201114 yr comment_2360540 Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) ,izgleda da je napokon Anders naucio da pjeva Jedino sto meni fali na ovom albumu je Jesper i njegova prepoznatljiva melodika u pjesmama i ritam al jbg iovako Bjornu treba skinuti kapu za rad na albumu. Sve se na kraju svodi na "ukusi su razliciti",ovim death metal drekavcima se nece svidjeti a pravim IF fanovima hoce! A muuuuuukica!