January 28, 201411 yr comment_2719744 Као благодатни брат Христов Сава је прилазио свима крштеним народима као браћи Христовој, а не као странац странцима. Народи су то осећали, и зато су Саву с љубављу примали, с поштовањем слушали и с тугом испраћали. Он није ходио по свету да прославља српски народ но да прославља Христа, љубав над љубављу. Због тога је свет заволео и њега и његов народ због њега. Свети Николај Српски
January 29, 201411 yr comment_2719914 http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/377575/Dogodine-Bozic-u-decembru
January 29, 201411 yr comment_2719950 Као благодатни брат Христов Сава је прилазио свима крштеним народима као браћи Христовој, а не као странац странцима. Народи су то осећали, и зато су Саву с љубављу примали, с поштовањем слушали и с тугом испраћали. Он није ходио по свету да прославља српски народ но да прославља Христа, љубав над љубављу. Због тога је свет заволео и њега и његов народ због њега. Nacionalromantizam much A ovo za kalendar će da bude pišanje, već se javlja gomila nepismenih budala da viče kako će za njih Božić uvek biti 7. januar, ne shvatajući pacijenti da je i njima 25. decembar, samo po drugom kalendaru. Takođe mi je fascinantno da vi turbopravoslavci apsolutno niste u stanju da prihvatite bilo kakvu kritiku potkrepljenu činjenicama, jer znate da bi vam se sve u šta verujete srušilo kao kula od karata. Zato je lakše prozivati portal za ustaško-balijski, nego se pozabaviti onim što tu piše. A kad već pomenuh ustaše i balije, takođe je interesantno da vam se nacionalni identitet zasniva isključivo na razlikovanju od njih. Da vam nije ustaša i balija, ne biste znali šta ste. To je prokletstvo Balkana.
January 29, 201411 yr comment_2719961 Gojko to nije romantizam nego cinjenica. To sto neki mogu da pljunu i na mesec je druga stvar. Mogu ja sada svasta o tebi napisati i oblatiti te najstrasnije i da nista od toga ne bude istina. Ovo o Svetom Savi je tendeciozno napisano, izvuceno iz konteksta i namerno tumaceno na ovaj nacin. To ako ne vidis onda jebi ga.
January 29, 201411 yr comment_2719994 Nacionalromantizam much A ovo za kalendar će da bude pišanje, već se javlja gomila nepismenih budala da viče kako će za njih Božić uvek biti 7. januar, ne shvatajući pacijenti da je i njima 25. decembar, samo po drugom kalendaru. Takođe mi je fascinantno da vi turbopravoslavci apsolutno niste u stanju da prihvatite bilo kakvu kritiku potkrepljenu činjenicama, jer znate da bi vam se sve u šta verujete srušilo kao kula od karata. Zato je lakše prozivati portal za ustaško-balijski, nego se pozabaviti onim što tu piše. A kad već pomenuh ustaše i balije, takođe je interesantno da vam se nacionalni identitet zasniva isključivo na razlikovanju od njih. Da vam nije ustaša i balija, ne biste znali šta ste. To je prokletstvo Balkana. Ama kojim cinjenicama , bulaznjenja jednog narkomana na portalu koji vode ljudi koji se stide i mrze sami sebe zato sto su Srbi . Znao bih ja vrlo dobro ko sam i sta sam i da nije balija i ustasa pitanje je za tebe dal bi ti znao .
January 29, 201411 yr comment_2720008 A ovo za kalendar će da bude pišanje, već se javlja gomila nepismenih budala da viče kako će za njih Božić uvek biti 7. januar, ne shvatajući pacijenti da je i njima 25. decembar, samo po drugom kalendaru. najveca frka ce biti nema senlucenja mesec dana(od nikoljdana pa do kraja srpske nove), nego dan dva posle nove godine i teraj sve po starom kao i ceo svet, a kod nas udri slavlje do negde petnaestog-sesnaestog.
January 29, 201411 yr comment_2720069 Nacionalromantizam much A ovo za kalendar će da bude pišanje, već se javlja gomila nepismenih budala da viče kako će za njih Božić uvek biti 7. januar, ne shvatajući pacijenti da je i njima 25. decembar, samo po drugom kalendaru. Takođe mi je fascinantno da vi turbopravoslavci apsolutno niste u stanju da prihvatite bilo kakvu kritiku potkrepljenu činjenicama, jer znate da bi vam se sve u šta verujete srušilo kao kula od karata. Zato je lakše prozivati portal za ustaško-balijski, nego se pozabaviti onim što tu piše. A kad već pomenuh ustaše i balije, takođe je interesantno da vam se nacionalni identitet zasniva isključivo na razlikovanju od njih. Da vam nije ustaša i balija, ne biste znali šta ste. To je prokletstvo Balkana. Ustase i balije su fanaticni ekstremisti koji mrze sve sto je srpsko,a druge narode koji im smetaju jer su drugaciji,pa se granici i sa nacizmom. Ne vidim da je on osudio narode,vec pripadnike tih ekstremnih grupa,a ove iz E-novina uporedio sa njima. Vadis sve iz konteksta. Gole druze,ja ti kazem,slavicemo uskoro dan kad postanes straightedge pravoslavac i uzmes Casne Verige kao slavu. Edited January 29, 201411 yr by HeLLsarma
January 29, 201411 yr comment_2720081 Ustase i balije su fanaticni ekstremisti Па имаш и православне фанатике који иду до скоро истих крајности. Све је то иста стока. Фанатизам је генерално говњива појава у сваком смислу и облику.
January 29, 201411 yr comment_2720082 Naravno,slazem se. Ovaj forum je dokaz da ih ima i medju ateistima. Znamo im i ovna predvodnika,krije se Svenskoj.
January 29, 201411 yr comment_2720085 СВИ ЋЕ ГОРЕТИ ОД НАПАЛМА ! СВИ!!!!! СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АААААААААААААААА
January 29, 201411 yr comment_2720087 Paja je definitivno najbolji od Svete Trojice Yumetala, troluje ostalu svetu dvojicu Bolje Buckethead nego Hrist Napred, Trute, imas moju podrsku
January 29, 201411 yr comment_2720098 najveca frka ce biti nema senlucenja mesec dana(od nikoljdana pa do kraja srpske nove), nego dan dva posle nove godine i teraj sve po starom kao i ceo svet, a kod nas udri slavlje do negde petnaestog-sesnaestog. ovo. Srbe će ovde najviše boleti što više nema 100 dana praznika nego samo proslaviš božić i novu i deri dalje Naravno,slazem se. Ovaj forum je dokaz da ih ima i medju ateistima. Znamo im i ovna predvodnika,krije se Svenskoj. nisam znao da je Brisel u Švedskoj
January 29, 201411 yr comment_2720099 ovo. Srbe će ovde najviše boleti što više nema 100 dana praznika nego samo proslaviš božić i novu i deri dalje Da, jebote, pa to je lose, neka ostane 7og. Negde sam procitao da imamo manje neradnih dana u toku godine nego Japan, ko bi rek'o.
January 29, 201411 yr comment_2720102 ovo. Srbe će ovde najviše boleti što više nema 100 dana praznika nego samo proslaviš božić i novu i deri dalje nisam znao da je Brisel u Švedskoj Zar nije Gojko bio u Svedskoj? E pa jbg Talvi,ne pratim ko se gde seli.
January 29, 201411 yr comment_2720103 Ma pomerice se kurac, narod ne slavi kako nalaze SPC, nego po inerciji, mogu samo sprdnju da naprave da ih napuse junaci pravoslavci
January 29, 201411 yr comment_2720104 Ja znam kad slavim Nikoljdan. 19-ti decembar,pa ko hoce nek dodje.
January 29, 201411 yr comment_2720105 A ovo za kalendar će da bude pišanje, već se javlja gomila nepismenih budala da viče kako će za njih Božić uvek biti 7. januar, ne shvatajući pacijenti da je i njima 25. decembar, samo po drugom kalendaru.
January 29, 201411 yr comment_2720122 http://vijesti365.com/novotarije-koje-definitivno-razaraju-zivi-organizam-srpske-pravoslavne-crkve/