Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

75 members have voted

1. 1. Najbolji album

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 350.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lennon, McCartney, Harrison, Starr

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ovaj bend je trebo da se ugasi posle kameleona.ajd,posle oatha,high live da bidne oproštaj i ršupićku. ovo što rade od 98 na vamo,pa ovo je i branku kockici smešno.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Trucas bezveze! Idi peri zeni sudove!

• 3 weeks later...
comment_1759469

Setlista za Amere:

Crack The Riddle

Halloween

Sole Survivor

March of Time

As Long As I Fall

A Tale That Wasn't Right

Drum Solo

Mr. Torture

Eagle Fly Free

If I Could Fly

Paint A New World

Dr. Stein

----------------------------------

Medley: (I Can/Where The Rain Grows/Perfect Gentleman/Power/Keeper of the Seven Keys)

Future World

I Want Out

Mr.TOOOOOORTUUUUUUREEEEE!!! :rockdevil: Odlichna lista. U stvari, josh "We Burn" da uleti umesto ""Drum Solo""a i sve je super.

In other news, sledece godine je 25ogodishnjica benda, pa su organizovali takmichenje da se napravi neka old skul t-shirt za tada..i evo sada je glasanje na sajtu: http://www.helloween.org/fans/t-shirt-contest.html

Uff..uglavnom mi se ne svidja, 6 je by far najbolja! Potpuno u 'ween fazonu..nadam se da ona pobedi!

comment_1759770
Setlista za Amere:

Crack The Riddle

Halloween

Sole Survivor

March of Time

As Long As I Fall

A Tale That Wasn't Right

Drum Solo

Mr. Torture

Eagle Fly Free

If I Could Fly

Paint A New World

Dr. Stein

Medley: (I Can/Where The Rain Grows/Perfect Gentleman/Power/Keeper of the Seven Keys)

Future World

I Want Out

Bolja je bila kod nas. King for a 1000 years je masterpiece.

comment_1760119

Pa mozhda pesma ima nekih loshijih delova,jer je malo isforsirana da bude toliko duga(zapravo najduzha Helloween pesma) da bi bila u rangu sa ostale dve pesme sa proshla dva Keepera,ali je generalno sjajna pesma.

Ja sam se na njoj na certu najvishe pogubio uz onaj deo:"Goodbye!Sorrow!". :rockdevil: Uf kako mi taj cert budi uspomene...

comment_1760157

Nemoj sa takvim poredjenjima, molim te, sad ce razuzdane horde Gardijanera da smore :)

No, je li ovo i dalje tour s' GR ?

Da. Gamma Rayeva sledeca turneja mora biti headline, gre'ota ovako kratka lista sa toliko hitova..

Pa mozhda pesma ima nekih loshijih delova,jer je malo isforsirana da bude toliko duga(zapravo najduzha Helloween pesma) da bi bila u rangu sa ostale dve pesme sa proshla dva Keepera,ali je generalno sjajna pesma.

Ja sam se na njoj na certu najvishe pogubio uz onaj deo:"Goodbye!Sorrow!". :rockdevil: Uf kako mi taj cert budi uspomene...

Pa da, to je ideja sa tom pesmom...ne moze Keeper album bez jednog epica. Ali realno, ne moze da pljune pod prozor ni Halloweenu ni Keeperu.. Ne znam, fina je pesma, ali radije bih 3 neke druge chuo za taj period.

comment_1760205

AAAJ VIL SHOU, AJ VIL SHOU JU FREND END FOU!!

Meni nimalo ne smeta shto je bio ceo King!!! :D Daj bozhe da opet bude! Mene je We Burn smorilo i ove nove pesme Ez long ez aj fol, pejnt a nju vrld i bels ov d seven hels. Mada mi je ta zadnja bila do jaja!!!! :D

comment_1760379
Dodjavola!Greshkom glasah za 7. umesto 6.,koja se i meni najvishe dopada a i podseca na onaj stari Helloween.Nije ni 1. losha.

Stvarno je 6. najjaca,bas kebe jevu. Bilo bi dobro nabaviti tako nesto,ako pobedi