Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

75 members have voted

1. 1. Najbolji album

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 351.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lennon, McCartney, Harrison, Starr

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ovaj bend je trebo da se ugasi posle kameleona.ajd,posle oatha,high live da bidne oproštaj i ršupićku. ovo što rade od 98 na vamo,pa ovo je i branku kockici smešno.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Trucas bezveze! Idi peri zeni sudove!

• 3 weeks later...
comment_2892589

Što bi se reklo, prigodne reči :]

A jes pre neki dan bilo 20 godina, zaboravio taj dan da pustim :/

Samo bih jednu ispravku u tekst ubacio: "Bilo kako bilo, "Time Of The Oath" je izuzetan album koji svaki miljenik heavy i power metal zvuka mora imati u svojoj kolekciji."

Edited by Angelystor

comment_2892595

Realno da, ja bi išao od vrata do vrata ko tikvin svedok sa tim albumom, al' reko aj malo da budem i objektivan na kraju :) Tenkju pwink.gif

Ja slušao juče dok sam pisao i njega, i B-sides i High Live. Napravio propisnu proslavu :D

Edited by StarbreakeR

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
comment_2931944

To preživimo, i onda umesto "Burning Sun" opet krene "If I Could Fly" u maniru najgorih ex-yu tezgaroša :D

BTW, legit je lista, pročitao sam komentare Japanaca koji su prisustvovali pa sam otišao na Setlist da proverim.

Edited by StarbreakeR

comment_2932019

Za ovo prvo da, užasni su mi ti medliji. BIlo je zabavno prvi put, nakon toga su ga preterali. Radije bih čuo bilo koji od 2 epa, pa makar ne čuo drugi, ili 3 cele pesme nego taj mišmeš refrena i prvih strofa.

Što se tiče ovog drugog, od Gambling pa na vamo je bilo toliko Keeper materijala da se Andi previše forsirao. Na 7 Sinners turneji je 80% liste bilo sačinjeno od Keeper pesama, i koliko god mi je drago da čujem "I'm Alive" ili "March of Time" uživo, Andi jednostavno preforsira sebe pevajući to i na pola turneje zvuči ko go kurac. Sa druge strane, dosta dobrog materijala je zapostavljeno iz Andi ere ili ga gurnu u jedan od tih medleja, a te pesme mu sto puta bolje leže. Zato mi lista na ovoj turneji bila taman po meri.

Što se tiče Jericho i EP materjala, to bi svakako voleo da čujem češće a ne kao pikanteriju. Bar da vrate How Many Tears u regularnu rotaciju kao nekad.