Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 122.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1122328

E,moj Pileci...

Secam se glavnog rifa,svirao si mi ga jos davno..

Ali vokal?! pukeface.gif Covece,reci mi da je namerno odpevano bez sluha,i da je to fora da vokal bude budjav,pa da se svi lepo nasmejemo i odemo na pivo pivopije.gif

Pesma je odlicna,tj muzika je odlicna i ozbiljna,ali vokal,ali vokal,ali vokal!!!

Ako je u pitanju totalna zajebancija,onda moze da prodje,smesno je.

comment_1125602

Krivi smo svi iz benda zato sto smo uopste okachili to na net.Al' nece biti toga vise tako da ne morate da se brinete.Znam da su mnogi pokusali da izvrse samoubistvo zbog toga i da su bacali svoju decu kroz prozor,zrtvovali kucne ljubimce paganskim bogovima,grebali lice,vadili ochi,napustali poslove da bi klosarili na ulici itd. ali nema potrebe vise za time.Sve ce da se pegla dok "muva ne iseche pichku u letu" od ispeglanosti.

Samo uzivajte.

• Author
comment_1125651

pa krivi su ostali sto su te pustili da tako otpevas  icon_smile.gif

veruj mi, na kraju nam je bilo svima svejedno dal je pevo fis ili gis... umor ucini svoje... icon_da.gif

baj d vej, kada vreme dodje, sve ce to lepo da leglo je icon_wink.gif tako da nemoj se brinete... pivopije.gif

Edited by Mustaine

comment_1125660

Svidja mi se pesma, zvucna je i glavni rif je odlican! icon_da.gif ...jedino mi se ne dopadaju terce koje se povremeno provlace kroz pesmu...nekako su mi budj, sta znam...a Dzigijevo pevanje ne biK komentarisao da me neb' hejtovao icon_smile.gificon_wink.gif

I da...zasto na SrBskom? icon_smile.gif

pivopije.gif

Edited by Marty F

comment_1125755

ko je ista rekao o arpedjima???  icon_confused.gif  icon_confused.gif  icon_confused.gif

verovatno misli na tvoj potpis.... icon_smile.gificon_smile.gif

Inace druga ce jos malo pa sad ce, inace ranije poznatija kao "Enough Of You"  icon_smile.gif  Ali moracete da je cujete uzivo  icon_biggrin.gif 

prvo necete da svirate, a sad necete ni da stavljate pesme na net....c,c,c.....

pa doooobrooo...s'a da s' radi.... icon_rolleyes.gif

happy.gifpivopije.gif

comment_1126069

I da...zasto na SrBskom? icon_smile.gif

Ako ozbiljno pitas, evo:

1. Jos uvek zivimo u zemlji Srbiji, svi clanovi benda su Srpske nacionalnosti icon_smile.gif

2. Ne zivimo u ubedjenju da cemo izdati album za Capitol records pa kontam da ako vec sviramo po Srbiji, tekstovi budu na Srpskom. Uz ovo, pogledati i tacku jedan.

3. Ne zelimo da se krijemo iza osrednje ili lose napisanih tekstova na Engleskom jeziku jer "zvuce kul". Iz toga sledi:

4. Posto nismo Englezi, mnogo bolji tekst mozemo da napisemo na Srpskom negoli na Engleskom, jel'te.

Moguce i da sam nesto izostavio, al' ovo su glavni razlozi.

pivopije.gif

• Author
comment_1126199
Lopove! no.gif

pivopije.gif

hehe, postig'o sam zeljenu reakciju icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gif

1. Jos uvek zivimo u zemlji Srbiji, svi clanovi benda su Srpske nacionalnosti icon_smile.gif

2. Ne zivimo u ubedjenju da cemo izdati album za Capitol records pa kontam da ako vec sviramo po Srbiji, tekstovi budu na Srpskom. Uz ovo, pogledati i tacku jedan.

3. Ne zelimo da se krijemo iza osrednje ili lose napisanih tekstova na Engleskom jeziku jer "zvuce kul". Iz toga sledi:

4. Posto nismo Englezi, mnogo bolji tekst mozemo da napisemo na Srpskom negoli na Engleskom, jel'te.

Upravo! pivopije.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.