Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 122.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1139246

Nek mu je srecan rodjendan i ovde i da nam svira "брм" brzinom jos 300 godine!

pivopije.gif

Inace, ko se zadesio sinoc u Blue Moonu mogao je da cuje speed verziju autorske "Ne mogu da te volim" icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by bojan j.

• Author
comment_1139824

o kakve cestitke... hvala dobri ljudi... hvala puno! icon_redface.gif

btw. piletinu ne volim sem na rostilju (i bez kostiju, jer sam pickica... icon_smile.gif )

a Nele mi je prodao recept za batak, i do jaja je...

P.S. Nele, dao mi pavaroti telefon, i sada mozemo da narucimo sa distance... i onda kada stignemo budNe gotovo i odma pada has... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

josh jednom hvala! pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

• Author
comment_1139856
sad mi je lakshe biggrin.gif i btw kad ce biti moguce dobiti autorske pesme?

trenutno se zavrsavaju 2. i 3. a radi se i na 4. i na 5. hahahah bice verovatno kroz nekih mesec, dva... polako, dok to bude zrelo za branje icon_wink.gif

pivopije.gif

comment_1140026
P.S. Nele, dao mi pavaroti telefon, i sada mozemo da narucimo sa distance... i onda kada stignemo budNe gotovo i odma pada has... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

u, do jaja, moraces i meni da das taj broj! ubuduce kad se budemo vracali sa svirki nece biti smaranja ispred perpera, nego, lepo, direkt iz 68. kontaktiramo pavarotija, i pravac u grkljan!

• Author
comment_1142765
onda ga je super odradio, mada se u ovim siljcima na R i D vidi mali uticaj MegadetH-a, zar ne? icon_wink.gif

ne... ja sam uradio logo... MD logo nisam ni imao u vidu... nego, to je bio nedostatak krativnosti, i jedino sam tako "umeo" da uradim logo... jbg... nisam ja neki dizajner... svako ima siljke i produzuje slova... ne budi stalno tako ogranicen sto se tog megadetha tice icon_wink.gif

pivopije.gif

comment_1143288
user posted image

dobar je logo, samo pazi, levo "A" ti je malo pobeglo gore u odnosu na desno (i u odnosu na "R") - ili ga malo povuci dole, ili ga malko smanji (ako si u mogucnosti da menjas velicinu svakom slovu ponaosob)

no, dobar logo! icon_da.gifmusik19.gif

comment_1143498

cuo sam pesmu, bojan mi poslo (na sta je bre otislo 11 mega icon_smile.gif). Nisam je josh dovoljno odslusao, nije lose u svakom slucaju obecava, svidja mi se sto je na sprskom, sam pocetak zvuci nekako glam icon_smile.gif, i otkud znam sta jos, mozda sola jos malo da se dorade ,mustaine mozes ti to sa malo vishe muda icon_smile.gif ali glas.....otkud znam to je to za sada....za jedno nedelju dana kad se naslusam dacemo objektivniju ocenu icon_cool.gif

pivopije.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.