Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Mislim da je ovo lista...

ATP – ICED EARTH TRIBUTE

LJUTE PAPRICICE

UNDERDEATH

DARGORON

DARKSHINES

MAGMA

RATTLEHEAD MEGADETH TRIBUTE

JAILBREAK

DEHUMANIZ

poz ljudi icon_rockdevil.gifpivopije.gif

• Replies 1.6k
  • Views 126.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fino, samo sto necemo svirati samo Megadeth.

I samo sto mi necemo iced earth icon_mrgreen.gif vidimo se tamo, jel neko ostaje na kampovanju? pivopije.gif

• Author
I samo sto mi necemo iced earth icon_mrgreen.gif vidimo se tamo, jel neko ostaje na kampovanju? pivopije.gif

ma kakvo kampovanje, WS 30. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Pa 30 se vraca, motorijada traje do 29, znaci niste spremni da se valjate po blatu icon_mrgreen.gif

• Author
Pa 30 se vraca, motorijada traje do 29, znaci niste spremni da se valjate po blatu icon_mrgreen.gif

treba se za WS odmarati biggrin.gif

icon_rockdevil.gif

Kakav bre WS. Aj ostanite pa da se valjamo u blatu i da hasamo rostilj ko prosle god.

E da Olga mi rece da ide 12 bendova.

• Author
E da Olga mi rece da ide 12 bendova.

au icon_uhoh.gif

e da brate sanjao sam te da si mi dao puskice na nekom ispitu, sta to treba da znaci!? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Znaci da na svakom ispitu varam i da su mi uvek puni dzepovi papirica. To je normalno. Aj zabodite par dana na kamp da sljokamo ko svinje i hasamo neki rostilj

• Author

svirali smo u Beloj Crkvi, kakvi su utisci ovih sto su slusali ako ih ima... svirali smo 2 nashe pesme icon_wink.gif

pivopije.gif

Sta ja znam pokazivali smo sise svo vreme icon_mrgreen.gif , solidna svirka, ali ja one druge autorske nemogu da se setim wallbash.gif , ko me jebe kad sam sljokao ko svinja bacite je na net icon_mrgreen.gif

pivopije.gif

Nece bit' na netu ali dobices demo cim bude gotov, jos jedna pesma fali da se finalizira. musik19.gif

A vase sise su bile bolje od vecine ostalih icon_biggrin.gif

• Author

sve sto je lepo kratko traje tako i taj gig... sad.gif

a gresio sam kaNo mazga... icon_smile.gif al mi bilo do jaja! icon_wink.gif

pivopije.gif

• Author

do jaja... postali smo toliko popularni da su nam cak i neki klinci napravili oficijelnu web adresu!!!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

pa aj reci da je vidimo icon_smile.gif

i zna li se pouzdanije kad ce ta svirka koju ste mi pominjali?

ocem da cujem nove pesmice, kad necete da ih nakacite icon_mrgreen.gif

od "ne mogu da te volim" sam napravila hit.....zna je celo moje drustvo icon_smile.gificon_smile.gif

pozzz happy.gif

• Author

ne zna se josh tacan datum te svirke ali bi takva informacija mogla da procuri za par dana... icon_wink.gif

inace RATTLEHEAD svira u petak 11. u Panchevu i u subotu 12. u Golupcu pa ko voli neka izvoli... bice promiskuitet na nivou... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 1 month later...
  • Author

RH svira u petak 3. novembra u klubu skca zajedno sa bendom ATP i josh jednim bendom, ciji identitet jos nije poznat icon_smile.gif

kako kakim...

RH svira u petak 1. decembra u klubu skca zajedno sa bendovima:

ATP

Aoora

New Mythology

vidimo se... kasnije ce biti vise obavestenja...

Sto se RH tice bice autorskih, malo Megadjeda i neke nowe obrade...

pivopije.gif

dobro je da ste najavili mesec/dva unapred.....i to na svim mogucim sajtovima icon_wink.gif

mora to da se upise u rokovnik..... icon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gif

Ma samo da javimo da smo zivi i zdravi, svasta je moglo da nam se desi za dva meseca. icon_smile.gif

Zavrsavamo demo, uvezbavamo se posle ispita i svih zivih odlaganja zbog faksa, bice sad svirki, i tako...

Je l' svirate jos uvek Megadeth? icon_confused.gif Ili ste sada autorski bend...

Sviramo icon_da.gif Ali sviramo i autorske.

Ovaj drugi deo tvog pitanja mi zazvucao kao razocarenje ili gresim? icon_biggrin.gif

Pa... maaalo... icon_biggrin.gif

Bio sam na samo jednoj vasoj svirci (u devetoj) i bilo je DO JAJA!!! Ono, jedino mi je bilo zao sto Mustaine nije odsvirao Martyjeve nego svoje soloe...

Pa... maaalo... icon_biggrin.gif

Bio sam na samo jednoj vasoj svirci (u devetoj) i bilo je DO JAJA!!! Ono, jedino mi je bilo zao sto Mustaine nije odsvirao Martyjeve nego svoje soloe...

Pa sto jebote? icon_smile.gif Ljudi automatski smatraju da ce autorski rad biti los ili _losiji_ od obrada koje neko radi? icon_smile.gif To mi nije jasno. Poslusaj prvo pa ako ti se ne dopadne, kazi, zbog toga i toga i ok.. respekt. Ali neko da unapred bude razocaran... bezveze.

Secam se komentara iz devete icon_smile.gif Sta da ti kazem, dodji u SKC na svirku 3. novembra pa se malo podseti icon_wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.