July 25, 200619 yr comment_1192528 gledao sam italijanski horor Phenomena sinoc (rezirao ga Dario Argento).. Flash Of The Blade se efektno pojavljuje u dva navrata u filmu
July 25, 200619 yr comment_1192738 jel istina da je Dikinskon peder?Tako sam cuo? ...mozda si ga pomesao sa njegovim kumom
July 25, 200619 yr comment_1192826 Kum mu je gay? Otkud znas?Jel neka poznata faca? Da nije Elton Dzon ?
July 25, 200619 yr comment_1192828 Da li neko zna koliko pesama ima na ovom EP-ju pored "ROBB". Ostavih svoj 666. komentar na temi svog omiljenog benda.
July 25, 200619 yr comment_1192900 aman ljudi... cela ta prica potice iz doba kad su Bruce i Rob Halford snimali jednu pesmu u kojoj obojica pevaju (popularno 'duet' (inace, cool pesma samo ne znam kako se zove))... elem, bruce je u nekoliko navrata izjavio da im je bilo super za vreme saradnje i da su se lepo proveli. dakle, sranje je nastalo kada je Halford malo posle toga objavio da je gay! neki ljudi su se iz sale vratili na Bruce-ove reci i tako je nastala ta urbana legenda koja buni pijanu i drogiranu KST mladez...
July 25, 200619 yr comment_1192991 aman ljudi... cela ta prica potice iz doba kad su Bruce i Rob Halford snimali jednu pesmu u kojoj obojica pevaju (popularno 'duet' (inace, cool pesma samo ne znam kako se zove))... elem, bruce je u nekoliko navrata izjavio da im je bilo super za vreme saradnje i da su se lepo proveli. dakle, sranje je nastalo kada je Halford malo posle toga objavio da je gay! neki ljudi su se iz sale vratili na Bruce-ove reci i tako je nastala ta urbana legenda koja buni pijanu i drogiranu KST mladez... Erm ne ...pre svega pesma "The One You Love To Hate je snimljena negde 99-00' a Halford je izjavio da je gej jos pocetkom 90-ih...i tu pricu da je Bruce gay sam prvi put procitao na ovom forumu i ne znam odakle potice zaista ...to je u principu isto kao kada je gradom kruzila prica da je Cipi iz Osvajaca trebao da dodje u Maiden kada je Bruce otisao Bilo kako bilo, sve su to teske budalastine...
July 26, 200619 yr comment_1193172 aman ljudi... cela ta prica potice iz doba kad su Bruce i Rob Halford snimali jednu pesmu u kojoj obojica pevaju (popularno 'duet' (inace, cool pesma samo ne znam kako se zove))... elem, bruce je u nekoliko navrata izjavio da im je bilo super za vreme saradnje i da su se lepo proveli. dakle, sranje je nastalo kada je Halford malo posle toga objavio da je gay! neki ljudi su se iz sale vratili na Bruce-ove reci i tako je nastala ta urbana legenda koja buni pijanu i drogiranu KST mladez... Dobra potkovanost i informisanost...navijam za tebe Ne bez zezanja za to si u pravu
July 26, 200619 yr comment_1193258 Omot je jedan od najbolljih, ako ne i najbolji, mada Fear od the Dark...
July 26, 200619 yr comment_1193346 Jebote sad sam izvalio da Steven Gerrard dojaja lici na Miroslava Ilica