Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_2446618

Ako sam dobro razumeo, ovde se prica o tome zasto je Bruce napustio Iron Maiden? Ja nisam ni znao za to niti sam igde procitao. Nema nikakvih vesti o tome.

EDIT - ok skontao sam sad o cemu je rec. :haha:

Edited by Novaliis

comment_2446659

Ako sam dobro razumeo, ovde se prica o tome zasto je Bruce napustio Iron Maiden? Ja nisam ni znao za to niti sam igde procitao. Nema nikakvih vesti o tome.

EDIT - ok skontao sam sad o cemu je rec. :haha:

Hehehe!! Simpatican komentar!! :)

comment_2451326

Cista pobeda,inace odlicno skinuto.

Mene zivo zanima sta bi ti oprzio na svojoj , jbg Fear of the dark mi je nekako za siroke mase . Ja ako se ikada budem udavao (normalno kurac cu da se zenim) Mother Russia , Drifter , Purgatoru i Phantom of the opera idu da jebe oca . Necu da nastavljam , pomenucu vecinu sa Di'Annom :bigblue:

comment_2451378

Mene zivo zanima sta bi ti oprzio na svojoj , jbg Fear of the dark mi je nekako za siroke mase . Ja ako se ikada budem udavao (normalno kurac cu da se zenim) Mother Russia , Drifter , Purgatoru i Phantom of the opera idu da jebe oca . Necu da nastavljam , pomenucu vecinu sa Di'Annom :bigblue:

Heheh e to jeste dobro pitanje Sreto,razmisljao sam bas dok sam gledao klip kako bi zapravo mnogo bolje legla Hallowed Be Thy Name :).Videcemo,polako :D

comment_2454572

IRON MAIDEN's official web site has been updated with the following message:

"Something of primal interest to all MAIDEN fans … Monday, January 2nd at 9 p.m. GMT [4 p.m. EST]."

Ajde molim te napisi ovde kada saznas sta je u pitanju, ako te ne mrzi naravno. :)

comment_2454578

Ajde molim te napisi ovde kada saznas sta je u pitanju, ako te ne mrzi naravno. :)

Imas odbrojavanje na sajtu,veceras u 9pm ce se znati.99% je u pitanju Smithov solo projekat a postoji i mala verovatnoca da su Maideni uradili neku obradu koja ide za neki celebrity tribute,nesto sam o tome citao pa cemo videti sta je tacno veceras....