Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_1002972
znaci standardno, ima song selection, sekcija fans rule , u kojoj se pored kirka pojavljuje scott ian iz anthraxa, dvd sadrzi jos i bloodline video i foto galeriju , znaci savrseno je!!! icon_rockdevil.gif jebeno sam uzivala gledajuci fans rule!!! ja bih se komotno uklopila u takvu rulju icon_wink.gif , kako su divlji i agresivni aaaaaaaaa slayer ima najbolje fanove icon_redface.gificon_smile.gif

99% fanova su uzivljeni debili.

• Replies 7.7k
  • Views 602.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_1008676

st. anger, muzika za decu, sranje prodali se, blabla...pusite ga BRE.... ne idem uz qrac, samo me nerviraju ovi tru metalci

sta bre prodali se, i ti bi se prodao svinjo, kad jednom udjes u pare, cao.....bre danas sviras death metal, sutra si back vokal za britny spears...o cemu mi pricamo...likovi rade ono sto vole, ne dozvoljavaju da im fanovi odredjuju kakvu muzu da prave, no nije bitno......jbg

aj....

comment_1009512
kao sto je kaz'o kirk hammett na dvdju slayera uporedjujuci fanove , kao fanovi slejera su agresivniji, buchniji, pijaniji ...and more slaytanic!!! icon_rockdevil.gif so...idi slusaj metaliku evotigana.gif

Megica pegica... laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Jbg, nismo svi satanice kao ti laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Oprosti nam laugh.giflaugh.giflaugh.gif

neču više laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Slayer valja samo "Show No Mercy" (+ Kapela), "Hell Await" i "Raining Blood" ostalo su samo smeće i kopija drugih album...

Jedino bi mogao da prođe "Abyss" ...

Za Fanove:

posedujem:

Slayer War At The Warfield

Slayer, Exodus, Venom Combat Tour

Slayer Draining Blood (Live At The Ritz, New York) 12.06.1986

Slayer Live At Exit Festival 2005

Slayer Undisputted Bootleg

Slayer Live Intrusion

Slayer (God Hates Us All Live)

comment_1011159

Za Fanove:

posedujem:

Slayer War At The Warfield

Slayer, Exodus, Venom Combat Tour

Slayer Draining Blood (Live At The Ritz, New York) 12.06.1986

Slayer Live At Exit Festival 2005

Slayer Undisputted Bootleg

Slayer Live Intrusion

Slayer (God Hates Us All Live)

nemama samo Slayer Draining Blood (Live At The Ritz, New York) 12.06.1986 . kakav je snimak ?

comment_1011197

Slayer valja samo "Show No Mercy" (+ Kapela), "Hell Await" i "Raining Blood" ostalo su samo smeće i kopija drugih album...

Jedino bi mogao da prođe "Abyss" ...

"Hell Await"?"Raining Blood"? Ja nikada nisam cuo za te albume.Takve albume Slayer nema u svojoj diskografiji.

Smece i kopija drugih albuma?Da,da,Diabolus je bas kopija Show No Mercy.Bas su isti.Kopija. icon_smile.gif