Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 7.7k
  • Views 601.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_1623318

Imas na drugoj Slayer temi... Onoj o koncertu. :bigblue:

"Postovani.

Organizatori koncerta grupe Slayer u Beogradu - Talent Box i Avalon Produkcija odredili su cenu ulaznice za ovaj koncert.

Ulaznica po ceni od 2.500 dinara moci ce se nabaviti vec od 19. marta na svim prodajnim mestima Eventima na Balkanu.

Cena ulaznice je formirana na osnovu sadasnjeg kursa dinara i pretrpece eventualnu promenu samo u slucaju promene kursa dinara.

Za jedini nefestivalski nastup grupe Slayer ovog leta ovo je najniza moguca cena ulaznice prilagodjena standardu nase zemlje.

Kako je ovo jedini koncert Slayera na Balkanu ovog leta ocekuje se dolazak velikog broja fanova Slayera iz Slovenije, Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine...

Broj karata ce biti ogranicen zbog kapaciteta Tasmajdana.

S postovanjem

Maja Pasuljevic

Talent Box"

This post has been edited by Frubi666: 29 minutes ago

--------------------

comment_1623352
Najveci problem je sto ovaj forum moderise blasfemicni Slayeromrzac,veoma cudan covek koji voli odlicne riffove a pri tom ne voli najvece...on je problem! :D

Слејеромрзац? Нисам, само их не волим толико као ви остали.

СМЕНИТЕ МЕ, буахахахаха! :red:

comment_1623763

jeste puno ali je bilo za ocekivati... svi drkaju na slayer isto ko i na maidene...

upad na kreator je bio 1500... a araya i ekipa mogu samo da im duvaju sto se mene tice...

ne kazem da je slayer los ali meni dolaze tek posle nemaca :rockdevil: (kreator, tankard, destruction, sodom)

comment_1623915

Sto se tebe tice...po velicini,popularnosti,kvalitetu i globalnom uticaju na scenu,Slayer jeste u rangu Maidena i daleko ispred Kreatora,i svih ostalih nemackih bendova koje si naveo i to zajedno.Prema tome,cena je savim korektna i logicna.

Ti imas pricu tipa:"Kako to da je Metallica skuplja od Onslughta,kada se meni Onslaught vise svidja?" Glupost.

comment_1623975

цена ко за металику јел тако беше хаха

очекивана цена.

а ја бих концерт ипак на офкином стадиону хаха некако ми је много добар за концерте хаха

comment_1624229
Sto se tebe tice...po velicini,popularnosti,kvalitetu i globalnom uticaju na scenu,Slayer jeste u rangu Maidena i daleko ispred Kreatora,i svih ostalih nemackih bendova koje si naveo i to zajedno.Prema tome,cena je savim korektna i logicna.

Ti imas pricu tipa:"Kako to da je Metallica skuplja od Onslughta,kada se meni Onslaught vise svidja?" Glupost.

po velicini, popularnosti i globalnom uticaju jesu mnogo veci i tu nema sta da se raspravlja ... a kvalitet je subjektivan... a ja i jesam rekao svoje subjektivno misljenje.

ne znam odakle ti ta "moja prica" ... glupost je to sto si rekao da su veci nego ta 4 nemacka benda zajedno...

comment_1624285

Pa i jesu veci...i to je cinjenica. :da:

Komparacije medju kvalitetnim bendovima u smislu koji je bolji,jesu subjektivna stvar.

Tvoja prica nije bila bukvalno takva,ali je to poenta.Ti si rekao sledece:

upad na kreator je bio 1500... a araya i ekipa mogu samo da im duvaju sto se mene tice...

Dakle,rekao si upravo to.Na kraju krajeva,ako smo svi zajedno zakljucili da je Slayer veci,popularniji i uticajniji bend,onda je stverno glupo raspravljati o tome kako mogu biti skuplji od npr.Kreatora i zbog cega je cena karte takva kakva jeste.Neka je,i treba da bude takva cena.

comment_1624503

Jer neko nabavio karte? Ja obisao nekoliko lokacija u gradu i nigde nema, dom omladine se renovira, a u IPS-u mi rekli da im jos nista nije stiglo, moram da kupim kartu dok jos imam para! :zuba:

:pivopije:

Edited by Tihi

comment_1624613
Ja danas rezervisao u Platou...mogu vec sutra po nju otici,ali necu biti u gradu pa cu u narednim danima svratiti.

Štampaju ulaznice (eventim) ili će sutra da stignu ulaznice u Plato?

Edited by Max