Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 152.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• HeLLsarma
    HeLLsarma

Kaznio ih Bog !

• Brateeeu   Blizi je Master's Hammer bmu nego Root, Root je taj neki "dark metal" fazon, ono, negde na pola puta izmedju hevija, bleka i duma, a nije ni jedno ni drugo ni trece. U tom fazonu su ostal

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

U stvari duboko patim za tim.Jok,samo debil moze reci da je poslednji cof sranje,tj nece reci jer sad ima malo pomagala iza kojih se moze sakriti.

• Author
comment_1877223
nemoj da se vadis kako je mayhem kult :)

Naravno, pa nego šta je :twisted:

Da ja osnujem bend pod direktnim uticajem nekog benda i da mi se kasnije pruži šansa da sviram sa njim, iz pijeteta bih rekao "ja prvi sviram", bar ja to tako gledam...

comment_1877443
Ma fanovi pojma nemaju. Mayhem je izmislio black metal za Watain i mnoge druge. Osim toga, Sworn ne moze da prismrdi DMDS-u kako god okrenes. Moje misljenje, dzaba sve.

svaki black metal album u poredjenju sa dmds je mizeran,jadan i bedan :rockdevil:

comment_1877690
Realno, da nije bilo prvog od ta 2, Watain verovatno ne bi postojao, kao ni svi ostali bendovi sa tog plakata.

Pa? Da nije bilo Venoma, ne bi bilo ni Mayhema. Da nije bilo Judas Priesta, ne bi bilo ni Venoma. Možemo tako da teramo u nedogled. Poenta i jeste da svaka generacija bude kvalitetnija od prethodne, što se za sada i ostvaruje. Ne teram nikoga da se slaže sa mnom, ali Mayhem je muzički neolit u odnosu na ovo što danas imamo.

ponovno izdavanje RDC-a i CL-a s ciscom produkcijom

Nije čišća produkcija, štaviše, kladim se da niko ne bi ni umeo da kaže koji je od dva fajla sa originalnog izdanja, a koji sa "remasterovanog".

• Author
comment_1877694
Pa? Da nije bilo Venoma, ne bi bilo ni Mayhema. Da nije bilo Judas Priesta, ne bi bilo ni Venoma. Možemo tako da teramo u nedogled. Poenta i jeste da svaka generacija bude kvalitetnija od prethodne, što se za sada i ostvaruje. Ne teram nikoga da se slaže sa mnom, ali Mayhem je muzički neolit u odnosu na ovo što danas imamo.

Ne u nedogled, samo do Sabbatha :P

Ja sam vaspitan da postujem starije, ove nove generacije...ccc...

comment_1878389
Ne izdaju, Ordo Ad Chao će biti poslednji :da:

Na osnovu čega to tvrdim? Na osnovu toga što nema više ko da stvara rifove, sad kad je Blasphemer otišao.

Pa nigde nije receno da nece vise izdavati, ali glavna kreativna sila je otisla, tako da ne da im treba novi gitarista nego i neko da im pise muziku. Dakle, verovatno bolje da vise nista novo ne izbacuju :)

Meni je svaki Mejem odlichan, chak i "Grand" uprkos praznim momentima, Watainov prvi je dobar, ali druga dva su pre svega prave black sile, sve u svemu nedovoljno da bi Mejem svirao pre njih, imaju Watain jos dosta da se voze do njihove stanice.

comment_1878413

Mayhem je ostvario popularnost zahvaljujući svežini i inovativnosti, ali pre svega zahvaljujući momentu. Što reče jednom čini mi se neki od Maidena: "It was easy to create heavy metal in times when there were five bands around." Danas black metal bend mora da izda album pet puta kvalitetniji od kultova devedesetih da bi se uvrstio u to društvo.