Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 494.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lolololol ajmo jos 200 minusa da odem u los xDDDD

• Guest srbinpravoslavac
    Guest srbinpravoslavac

Nightwish je jedan od naj gorih bendova ikad! Stvarno, neznam zasto jos postoje, verovatno zato sto ih pozeri slusaju, a njih ima dosta. Stvarno glup bend. Jedino mi se svidja Bring Me To Life i to je

• Night Prowler
    Night Prowler

Sve je to lepo i krasno, ali Dark Passion Play je najbolji Nightwish album, i Anette je bolja od Tarje

comment_1410465

Iskreno, ocekivao sam 10-15 godina mladju pevaljku, no dobro, valjda je mlada u dusi! A mozda joj je i kcerka neko '90. godiste, taman za mene! :D

A Evu cu sutra da skinem kad budem dosao u Cacak, tako da o glasu i pesmi ne smem nista da sudim!

• Author
comment_1410478

Dok su neki skepticni, ja jedva cekam da cujem kako stare pesme zvuce sa novom pevacicom..

Sa Tarjom smo se odavno oprostili, a ova pevacica mi se cini bas harizmaticnom i ok likom i mislim da su je momci unajmili vise zbog toga, nego zbog glasovnih kapaciteta.

comment_1410514

Eh, Astrid je imala sve potrebno (i vise od toga), ali avaj, neka starka uletela... MILF samo donekle, sudeci po fotografijama, ali glas je upotrebljiv, pa ipak treba album sacekati. Iako sam skeptican, kad god se pomene proboj u USA, jer evropski bendovi kad to rade, generalno snimaju 10 puta losije albume nego sto im je standard.

comment_1410517
Joo užasa, prvo vidjeh slike bez da sam saznala ime, pomislih Tuomas nas zajebava, šta će Tarja ovdje, kad ono nije... Ista, jbg., baš bezveze, poniženje.

Kakva crna Tarja ova je uveseljavala mlade svedjane dok je Tarja bila tati u k@$cu. Inace niko ne komentarise pesmu samo nova pevacica kao da muzika nije bitna.

comment_1410909

Iskopah ovo negde! :)

Alyson_Avenue_KB-15.jpg

btw

Album njenog bivšeg benda...

http://rapidshare.com/files/4367366/AA_Omega.rar

password: eadgbe

Šta više komentarisati za pesmu, OK balada... Čekamo da čujemo na šta će ličiti novi album i stare pesme u novoj postavi... Nikako mi ne ide da zamislim ovu kako peva stare pesme, naročito one sa izraženim operskim vokalom...

Edited by crusader84

comment_1410945
:pivopije:

Jbg...ovo je zaista uspeh...chuvati ovakvu vest ovoliko dugo...

Za ovo je znao izuzetno mali krug ljudi i da je procurila informacija verovtno bi se tachno znalo ko ju je preneo...Ja sam rekao da je skandinavka,da nije mlada i da nije neiskusna shto se tiche pevanja...

Vishe od toga stvarno nisam mogao recji...

No,nebitno...vazno je da se bend vracja ponovo :muzicar:

Zaslužio si da Legacy dobije organizaciju koncerta NW-a kod nas po nižoj ceni! :lol:

comment_1411228
Kakva crna Tarja ova je uveseljavala mlade svedjane dok je Tarja bila tati u k@$cu. Inace niko ne komentarise pesmu samo nova pevacica kao da muzika nije bitna.

Ma šta kažeš. :rolleyes:

Pa logično, izašao samo singl, a pjevačicu otkrili nakon godinu i kusur, sasvim normalno da ćemo sad o njoj pričat... ;) I imamo vremena tračat o njoj do septembra, a onda fino analiziranje albuma. :D