April 8, 200817 yr comment_1640999 @Shamandalie:Ne prećerujes ti malo...ti ne prestajes da pricas o njemu. @Freya:On pjeva dobro...that's all,fin mi nimalo nije. Edited April 8, 200817 yr by davidian
April 8, 200817 yr comment_1641013 Tebi nije,nekima jeste. Nije on ljepotan uopste,ali ima nesto privlacno.Mada,glas je taj koji je presudan te ovako stuca koliko ga pominemo.A od Shamandalie ne moze pocinut.
April 8, 200817 yr comment_1641029 @Shamandalie:Ne prećerujes ti malo...ti ne prestajes da pricas o njemu. Ah, narode, pa vi ste navikli da budem ozbiljna i ozbiljno me zato shvatate i onda kada pokusavam da budem neozbiljna. Marco je super, ali sta ce on meni kad ga nema kada treba oprati sudove...I kad mi je hladno zimi.
April 8, 200817 yr comment_1641038 Ah, narode, pa vi ste navikli da budem ozbiljna i ozbiljno me zato shvatate i onda kada pokusavam da budem neozbiljna. Marco je super, ali sta ce on meni kad ga nema kada treba oprati sudove...I kad mi je hladno zimi. Posalji mu svoje fotke,mozda ti ne odoli pa dodje.
April 8, 200817 yr comment_1641055 Ma koji ce mi djavo. Dvojica basista u kuci bi ipak bilo previse. E ali dvoje basista koji ti peru sudje i imas duplo nocno grijanje..a?a?
April 8, 200817 yr comment_1641061 Ma jok, kazem, jer bi ja bila zapostavljena dok oni pricaju o zvuku i instrumentima, hvala lepo! Bolje je gledati ga izdaleka! Ne smem vise na ovu temu, mozda citaju moji ucenici, pa onda ce svasta da pomisle. Edited April 8, 200817 yr by Shamandalie
April 8, 200817 yr comment_1641064 Ma zar bi im pored take ljepote bilo do price o zvuku i instrumentima I don't think so..
April 8, 200817 yr comment_1641068 Slazem se sa tobom,al sto zaboravi Tarot? Tarot je dobar bend, mada ja gotivim samo prvi album iz 1986.
April 9, 200817 yr comment_1641865 Ne uklapaju mu se plave oči u gorštačku figuru. Znaci svi Skandinavci su neskladni? Zna li ko da li postoji neki snimak(dokumentarac)-kako se pravio Dark Passion Play?Zivo me zanima kako su sve to snimali.
April 10, 200817 yr comment_1642321 1. Nemaju svi Skandinavci gorštačku figuru, niti plave oči. Pola stanovnika tih zemalja je doseljeno iz drugih krajeva Evrope i sveta. 2. Marco nije Skandinavac, već Finac.
April 10, 200817 yr comment_1642376 1. Nemaju svi Skandinavci gorštačku figuru, niti plave oči. Pola stanovnika tih zemalja je doseljeno iz drugih krajeva Evrope i sveta. 2. Marco nije Skandinavac, već Finac. 1.To su im genetske dispozicije:depigmentisana koza,kosa i oci i 'gorstacki' stas.Znaci,govorimo o rodjenim Skandinavcima,a ne ko se doselio i ko nije porijeklom s tih prostora. 2.A da znam,coce,da je Marco Finac ne Skandinavac! Ali izgleda kao takav zbog gore pomenutih karakteristika. Uostalom,mislim da svi ljudi sa sjevera imaju otprilike takve odlike.I Rusi i Kanadjani i ostali.Sve je to do klime. Nego,nije ta tema,pa da ne spamujemo.
April 10, 200817 yr comment_1642457 1. Nemaju svi Skandinavci gorštačku figuru, niti plave oči. Pola stanovnika tih zemalja je doseljeno iz drugih krajeva Evrope i sveta. 2. Marco nije Skandinavac, već Finac. 1. Nemoj uzimati za primer Roy-a Khana, jer on je vise nego netipican. Vise sam nego ubedjena da mu je deda bio neki bogati Arapin ili turski vojskovodja koji je nekim cudom zavrsio u Norveskoj. Inace, pravi Normani jesu plavi i visoki. Zivi dokaz za to su neka izolovana sela na Siciliji, gde i dan danas zive potomci Normana, koji se razlikuju od svih ostalih po svetloj puti i visini. 2. Finci su pripadnici ugrofinske grupe naroda (http://en.wikipedia.org/wiki/Finno-Ugric_languages)....Evo malo linka za one sto se bave lingvistikom, ako ima takvih. 1.To su im genetske dispozicije:depigmentisana koza,kosa i oci i 'gorstacki' stas.Znaci,govorimo o rodjenim Skandinavcima,a ne ko se doselio i ko nije porijeklom s tih prostora. 2.A da znam,coce,da je Marco Finac ne Skandinavac! Ali izgleda kao takav zbog gore pomenutih karakteristika. Uostalom,mislim da svi ljudi sa sjevera imaju otprilike takve odlike.I Rusi i Kanadjani i ostali.Sve je to do klime. Nego,nije ta tema,pa da ne spamujemo. Nije to spam, vec je kulturno-istorijska diskusija. Da nam je on ziv i zdrav, evo jedne fotkice:
April 10, 200817 yr comment_1642567 1. Nemoj uzimati za primer Roy-a Khana, jer on je vise nego netipican. Vise sam nego ubedjena da mu je deda bio neki bogati Arapin ili turski vojskovodja koji je nekim cudom zavrsio u Norveskoj. Film 13-ti ratnik pokazuje da je i to moguće.
April 11, 200817 yr comment_1642949 1. Nemoj uzimati za primer Roy-a Khana, jer on je vise nego netipican. Vise sam nego ubedjena da mu je deda bio neki bogati Arapin ili turski vojskovodja koji je nekim cudom zavrsio u Norveskoj. X, ali x puta sam stvarno kontao istu pricu, taj covek je 100% Norvezanin koliko sam i ja...
April 11, 200817 yr comment_1643303 Da, ali ti sto si zavrsio medjunarodne odnose, trebalo bi da znas da je film 13-ti ratnik samo holivudska fikcija i da nema bas nikakve veze sa istorijaskim cinjenicama.
April 11, 200817 yr comment_1643321 Pa i nije baš da nema. Muslimani i vikinzi su u srednjem veku bili u kontaktu preko ruske teritorije. I trgovali su i sukobljavali se.
April 12, 200817 yr comment_1643708 Istina, uchio sam istoriju....posle dugih mesec dana, sklonio sam prashinu sa knjige
April 12, 200817 yr comment_1643750 Film 13-ti ratnik pokazuje da je i to moguće. onda je moguce i nauciti tudji jezik za jedno vece samo slusajuci
April 14, 200817 yr comment_1644797 Dobro, nije bas jedno, ima tu... 3, 4 dana! Svejedno, obozavam taj film, Denis Storhoi je legenda...