Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 494.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lolololol ajmo jos 200 minusa da odem u los xDDDD

• Guest srbinpravoslavac
    Guest srbinpravoslavac

Nightwish je jedan od naj gorih bendova ikad! Stvarno, neznam zasto jos postoje, verovatno zato sto ih pozeri slusaju, a njih ima dosta. Stvarno glup bend. Jedino mi se svidja Bring Me To Life i to je

• Night Prowler
    Night Prowler

Sve je to lepo i krasno, ali Dark Passion Play je najbolji Nightwish album, i Anette je bolja od Tarje

comment_863050

Sick,Sick nema sta !

Ja sam jednom procitao negde da je tuomasu pozlilo u avionu,i da je doktor zakljucio da je to od prevelike doze droge,a ustvario se otrovao od pice u nekom americkom restoranu.Kazu Tarja popizdela na doktora zato sto zna da Toma to nikad nebi uradio.Pametan je Toma covek bre !

comment_863123

hmmm...jako mi je los snimak,samo se jukka cuje.Neverujem da je svirao, prati matricu pravih violina na sintu sa stringsima.Nema sanse da imitira prave violine,nema sanse.Samo prati....samo prati....

@Baki:ma covece zna on sve te deonice napamet samo nece covek to da svira,jednostavno.Trebalo to da ga neko pita na nekom intervjuu,zasto nesvira.Ako neko ima slican intervju sa istim pitanjem nek postuje.

comment_863229

Kako se ti varas!!!Kazes,samo bubnjar i snimak???Jest,ako nadjes bubnjara koji uspijava da na koncertu svira uz metronom.A ,oni i nisu bas cesta pojava...A,ako moze da radi tako,Nightwish i treba ,jer ne smijem ni da zamislim kakvo bi sranje ispalo kada bi pokusali da iznesu zadnji album sa dvije ruke na klavijaturama... icon_da.gif

Može li neko da mi prevede ovu misao, ne razumem šta je ovime bilo rečeno icon_smile.gif

Kapiram samo ovo poslednje da misliš da poslednji album ne bi trebalo pokrivati kompletno live klavdžama. Potpuno si upravu, poslednji album je takav da mora imati dosta matrice, ali i to je ok, ima pravog simfonijskog orkestra i to vredi snimiti. Naravno pošto sam ja komentarisao koncert iz doba oceanborna tvoj komentar nema smisla.

Ali uvod iz come cover me može moja baba da odsvira bilo koja dva glasa, a Toumas čeka da odsvira stringove (taj čovek baš voli svoje stringove icon_smile.gif ). Dok sve muzički sadržajnije i složenije, ona zvona i frulice idu iz matrice. Tako je na još mnogo mesta, ali ispade da ja sad pljujem Nightwish, al ja u stvari volim Nightwish icon_mrgreen.gif

Ali ja tvrdim da taj čovek može da svira sve ono ili skoro sve uživo, nego je lenština

Edited by SoulForged

comment_863427
Sinstrel, Toma se zove tUomas, ne tHomas.

No, i meni smeta to foliranje na koncertima, ali jebiga, valjda ce chovek nauchiti da odsvira sve deonice jednog dana.

No, dok god Tarja ne peva na plejbek, meni je sve opushteno! icon_redface.gif

E da, ako ste kojim sluchajem nachuli da je Tarja nedavno izbodena do smrti u americhkom kazinu, to je notorna laz i uzasna shala 1 idiota sa zvanichnog foruma!

Ma znas kako me briga kako se zove... do ove rasprave nisam ni znao da je on Tho... pardon TUomas. icon_da.gif Ma on je ljakse! icon_smile.gif

comment_863648
Ne, ne Svi vi koji nemate original FWTE neznate o cemu pricam. Pored koncerta u Tampere-u imas nekoliko klipova sa raznih koncerata, pa zato pitam za tog Kinslayer-a icon_smile.gif

ja imam original DVD icon_biggrin.gif

ako peva publika ole,ole,oleeee NW..

onda je to sa dvda