Jump to content

Celtic Frost


RNA

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Ja cu vas pitati samo jedno: What Ever Happend to Celtic Frost? (SOD) Is It True That They've got lost!?

 

Najvazniji bend tezeg Metala sa pocetka 80-ih, pokrenuo je taj novi pravac Death, prvi su uveli rikanje i takve nerazumne vokale u pesme! Cuveni su, lekcija za svakog Metalca danasnjice!

 

icon_smile.gificon_biggrin.gificon_smile.gificon_sad.gificon_mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ne samo to, nego su i otvorili upliv klasicne muzike u metal. Oni su prvi koji su koristili operske pevace na svom albumu "Into Pandemonium". Cik pogodite po kome su Therion i Usurper dobili ime?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 9 months later...

Gorefest? God Dethroned? Goddess Of Desire? After All? Allied Forces? Vortex? Kojih Holanđana?

Znajući Toma i njegove ultra napredne ideje, cenim da će to biti nešto od "Vanity/Nemesis", pa pomešano sa Apollyon Sun. Biste li voleli elektroniku u tom zvuku? Ja ne bih NIKAKO!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dokle god oni NU likovi budu postojali, to se neće desiti. A i bolje vala. Ne trebaju mi neke dileje da slušaju metal. Istina što više - to bolje, ali metal ne može i ne treba da sluša baš svako.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Istina što više - to bolje, ali metal ne može i ne treba da sluša baš svako.

 

Donekle se slazem s tobom, ali moras da imas na umu nesto sto je sam Tomas rekao na www.celticfrost.com - otprilike nesto u fazonu da njima nije bilo bitno hoce li ih javnost (publika, kritika) smatrati Hair Metal pozerima ili pravim metalcima (ne secam se za koji album je ovo vezano, ali nije Cold Lake, ako znas na sta mislim). Ja ovu izjavu tumacim kao rezultat zelje da njihova muzika dopre do sto sire publike (otrcana fraza, znam). Naravno, treba postaviti granice i na bilo kakav eksperiment da se odluce, on treba da bude u funkciji albuma i da ne strci. Ako neke stvarcice poput One In Their Pride (koja je odlicno uklopljena sa ostatkom albuma iako ne zvuci kao nista drugo sa njega) mogu da doprinesu da takva publika obrati paznju na metal, onda ja to pozdravljam.

 

Btw. cestitam na pobedi The Vault-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Šta očekujete od novog Celtic Frots albuma?

Ne očekujem ama baš ništa. Uvek kad očekujem nešto - prevarim se. Jedino ako čujem neke pozitivne kritike, možda ga i nabavim. Ovako više bih volela da mi ostanu u najlepšem sećanju, kao jedan legendarni thrash bend, nego kao neko elektronsko sranje.

Neće biti više albuma kao što bejahu Into The Pandemonium, To Mega Therion, Morbid Tales, Vanity/Nemesis...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ćuti, sa blesavim Tomom se nikad ne zna. Ono, i ja bih radije da ostanu u epom sećanju nego da počnu da prave neke nebuloze. Možda bi najbolje bilo kao sa Candlemass - urade jednu turneju i zakopaju Celtic Frost zauvek! Tako neće pogrešiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...