Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 861
  • Views 125.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Погрешио си подфорум. http://www.yumetal.net/forum/forum/13-power-progressive-metal/

• SixStepsOnTheMoon
    SixStepsOnTheMoon

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

"Ко одбија да учи у младости, мртав је за будућност". Еурипид, грчки драмски писац (480-403 п.н.е)

Čimamanda Ngozi Adiči - Pola žutog Sunca

663m.jpg

• 2 weeks later...

Da li neko slučajno zna neku dobru literaturu da preporuči, može da bude i istoriska ili fikcija zasnovana na istoriskim činjenicama, o asasinima? Kada kažem asasini mislim na islamsku sektu koja je delovala tokom krstaskih ratova?

Da li neko slučajno zna neku dobru literaturu da preporuči, može da bude i istoriska ili fikcija zasnovana na istoriskim činjenicama, o asasinima? Kada kažem asasini mislim na islamsku sektu koja je delovala tokom krstaskih ratova?

Imaš knjigu Viktora Peljevina - Poslednje pesme političkih pigmeja Pindostana. U jednoj od pet priča asasin pripoveda svoj životni put. I ostale priče su zanimljive, ali ovo je to što si tražio.

Preporucujem The Strain trilogiju od Giljerma Del Tora i Caka Hogana. Za sada su izasle prve dve knjige sa prevodom kod nas, engleska verzija trece tek krajem oktobra. Uglavnom, ove knjige su IMO ucinile da sve ostale knjige o vampirima zvuce pickasto. Twilight da ne spominjem. Pre izlaska prve knjige, snimljeni su traileri za knjigu (!), pa pogledajte:

i

Meni se ne sviđa Strain. Tipičan moderni horor, nimalo originalan

E vidis, ja bih bas rekao da je originalan. Nisam video vampire slicne ovima iz The Strain-a nigde drugde a i

ne nazire se happy end.

Al', dobro, ukusi su razliciti.

Edited by Night Prowler

moze li neko da mi preporuci neku noviju knjigu o vanzemaljcima i letecim tanjirima?

slikovnicu ili crtani je realnije ocekivati...

Čitao ja, i preporučujem. Nemerivo bolje i inspirisanije od onog dumbass filma sa Vigom.

Edited by dAdAiSt

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Dajttee neki SF ili epsku ... please. Nešto dobro od Simonsa sem Hiperiona i Olimpa npr, al da nije horor, ima li?

Ili ... ne znam na foru Putnika nešto?

• 2 weeks later...

Potrebna mi je preporuka za knjigu koja se bavi tematikom-paganski obicaji kod srba.

Ako neko zna,hvala unapred.

• 3 weeks later...

the-strain-del-toro-book.jpgThe+Fall+UK.jpgthe-night-eternal-strain-trilogy-3-book_SWBMDAwNzMxOTUyNQ==.jpg

IMO ova vampirska trilogija je obrisala pod sa svim ostalim novijim knjigama sa pickastim Twilight vampirima.

Edited by Night Prowler

Moj brat je danas kupio neke knjige na sajmu, ali dva naslova me interesuju dal je neko citao i ako jeste da mi kaze dal nesto valjaju. To su kada je Nice plakao i Covek koji je ubio Teslu.