Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 316k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

• 3 weeks later...
comment_1744012
Da, definitivno se ne mogu trpati u isti koš sa DT-om, al što kažeš da su bili dobri, šta im sad fali?

Novi album je bleda kopija svega sto su do sada radili, a ni Black Halo nije nesto posebno. Dominion,Siege,Fourth e to su bili albumi.

comment_1744163

Pa dobro, rekao bih da je to već stvar ukusa... Meni su, recimo Epica, Karma i Fourth Legacy (tim redosledom) najbolji albumi. Slažem se da Ghost opera nije baš dostigao te albume, ali, po meni, to nije znak da bend više ne valja ili da sledeći album možda neće nadmašiti ili bar sustići neke od pomenutih. Uostalom, videćemo šta nas ubuduće čeka od Kamelota. :bend:

:pivopije:

comment_1749522

Khm... previshe dugo nisam bila ovde... Pa iskreno, sve je pitanje ukusa, jako puno njih ce reci kako im je Black Halo mnogo bolji od npr. Siege Perilios. U sushtini, na svakom albumu se mogu naci neke dobre pesmice :da: Lichno, na Ghost Operi ima par pesama koje ja bash obozavam, ali opet kao shto rekoh sve je pitanje ukusa :pivopije:

comment_1750362

Bas nesto razmisljam koji bih album izdvojila kao najbolji...i zaista ne mogu...Dominion, Karma, Epica, Fourth Legacy bi mi bili najomiljeniji...ne kaskaju ni Black Halo ni Ghost Opera...Zaista ih sve volim...

Eternity i Serge nisam nesto ni puno preslusavala, jer sam bila opcinjena ovim ostalim...ali isto ima lepih pesama...

Ma, bre...super su!

Edited by TeaDora

comment_1750432
Bas nesto razmisljam koji bih album izdvojila kao najbolji...i zaista ne mogu...Dominion, Karma, Epica, Fourth Legacy bi mi bili najomiljeniji...ne kaskaju ni Black Halo ni Ghost Opera...Zaista ih sve volim...

Eternity i Serge nisam nesto ni puno preslusavala, jer sam bila opcinjena ovim ostalim...ali isto ima lepih pesama...

Ma, bre...super su!

Upravo ono sto sam htela da kažem :pivopije:

• 3 weeks later...
comment_1766023

Skontala sam ovaj klip tih dana kad je postavljen na youtube, al' sam se tek sad setila da ga postujem.

Jako dobro odradjeno. :da:

Edit: Evo jos 2 klipa.

Kraj je zakon! :):rockdevil:

A ovo je stvarno za svaku pohvalu. :da:

Edit 2: Tek sam sad skontala da je ovaj lik sto svira Don't You Cry u stvari iz Srbije. :bigblue:

Edited by NatashaNS

• 1 month later...