Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1822417

racunaj me :D

Naravno , ako dodju ovde .

Наравно даме имају предност!

Ovo obavezno . Ako se u prvih 10 prijavljenih budu nalazile 2 dame , predlazem da das njima .

I da pozdravim ovaj potez ; vrlo lepo od tebe .

Edited by Planina u pokretu

• Replies 3.8k
  • Views 320k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

comment_1822434

Kako je ovo cool! I slazem se, vrlo lepo od tebe. :da:

Steta sto ne mogu otici negde dalje!

Mis'im, ici cu ja negde dalje, (Holandija :mrgreen: ), al' tek sledeceg leta, tako da, nis' od toga.

Nek' se lepo provede onaj ko dobije karte na poklon i ode na koncert! :pivopije:

comment_1823596

Како ми се чини, чисто сумњам да ће неко из Сербистана ићи на неки Камелотов концерт у ИНО, још нема заитересованих људи да ми се јави. :cry:

comment_1823605

Ja sam planirao da odem do madjarske sl. godine ako budu svratili, ali cini mi se da su sada znatno manje sanse za to s obzirom da ovde ima gomila koncerata, a i cuvam pare za DT ili tako neki bend ako svrate do madjarske, s obzirom da sam kamelot dva puta gledao. :)

Edited by Angrist.

comment_1823800
Nadamo se, šteta da propadne.

Неће да пропадне :meshuggah: јавили су ми се из Камелота, како су ми казали, долазе сигурно након следећег албума који буду објавили, тако да, ко жели унапред да резервише карте нека пише на о[email protected] ili [email protected] и остави своје податке, па извлачимо 2 добитника.

Опет остаје правило да даме имају предност.

пс. Такође послали су ми и награду за спот, чим дође пакетић заједно га отварамо испод јелке! хехе :mrgreen::bigblue::zeleni:

Edited by cybo

comment_1823883

Dobijaju oni neke potpisane slike, majce, solje... Al' ne znam da l' je to bas dobra nagrada za pobednike. Trebali bi nesto vise da im daju. Eto, mogli su im platiti put do zemlje po izboru i dati im karte za koncert. :bigblue: Sve ja to fino isplaniram. :) Samo jos kad bi oni to uradili. :)

comment_1824463

Олее! Ето већ имамо 2 кандидата, ајд будите вредни да се макар једно 10 људи пријави, па да извлачимо награде за нову годиницу!

comment_1824481

Ja prepuštam čast damama, i onako ću da zabodem kartu na 202-jci kad dođe vreme. :)

btw

Šteta što neće dolaziti ovog proleća, bilo bi super videti i Serenity i Delain s njima, a nema teorije da ta 2 benda vidimo drugačije nego kao nečije predgrupe.

• Author
comment_1825358
Како ми се чини, чисто сумњам да ће неко из Сербистана ићи на неки Камелотов концерт у ИНО, још нема заитересованих људи да ми се јави. :cry:

Ja karte iz nagrada prepushtam damama sa ove teme, samo da kazem da se nadam da ce biti na Masters of Rock festivalu u Ceshkoj posto planiram da idem tamo.

comment_1825790
svaka cast cybo na nagradi...bas sam se obradirao kad sam video da je neko nas pobedio..e jedno pitanje...gde mogu da se vide ostali kandidati...nesumljam u kvalitet samo bih voleo da vidim i ostale...hvala unapred!

Грасијас мучо, а како рече Zoll само куцај у тубицу "Kamelot - Love you to death, fan video" и има брдо радова.

comment_1825796
Ja cu da se prijavim isto za te karte...samo da razmislim jos za gde...pa cu poslati mail il sta vec treba... :mhihi:

хммм ово ми миришее на митоооо! хехехе :P

Пријављујте се, до нове године је рок, оћу да будем ДЕДА МРАЗ!

у супротном прве две даме добијају!